Άγρια Γη: για ποιό πράγμα ανησυχεί ο Άρης;

Άγρια Γη Επόμενα Επεισόδια. Όσα θα δούμε στη σειρά του ΣΚΑΙ Άγρια Γη στο επεισόδιο 48. Ημέρα προβολής: 23 Νοεμβρίου. Στο 48ο επεισόδιο θα δούμε πως: ο Άρης ανησυχεί μην βρεθεί το dna του στο ξύλο, με το οποίο τον τραυμάτισε ο Νίκος, πράγμα που θα πρόδιδε την ταυτότητά του….

Διαβάστε πρώτοι όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς στο e-magazino.gr

Άγρια Γη επεισόδιο 48

Ο Άρης αναγκάζεται να αποκαλύψει στον Βαγγέλη ότι είναι ο Νικόλας Γαλάνης, ενώ ο Στάμου εκβιάζει την Όλγα ζητώντας της λεφτά για την προεκλογική του εκστρατεία, προκειμένου να μην την σύρει στα δικαστήρια για την υπόθεση του Νίκου Μπάκα. Η Όλγα προσπαθεί να μαζέψει το ποσό και ζητάει τη βοήθεια του Άρη για να τα παραδώσει ο ίδιος στον Στάμου.

Ταυτόχρονα, ο Άρης ανησυχεί μην βρεθεί το dna του στο ξύλο, με το οποίο τον τραυμάτισε ο Νίκος, πράγμα που θα πρόδιδε την ταυτότητά του. Η Ρόζα μαλώνει με τον Λουκά γιατί θεωρεί ότι προσπαθεί να καλύψει την Όλγα, για την επίθεση που έγινε στον Μπάκα και τον Αλέξη. Ο Στέφανος βρίσκει το ίδρυμα στο οποίο νοσηλεύεται η Μυρτώ, όταν φτάνει όμως εκεί, διαπιστώνει πως η Μυρτώ έχει δραπετεύσει.

Η Ελπίδα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει το γεγονός πως είναι κόρη του Στάμου. Ο Μάνος καταλαβαίνει πως έχει αισθήματα για την Άννα. Η Μυρτώ κρύβεται σε μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη και τρομαγμένη ανακαλύπτει πως δεν είναι μόνη της εκεί!