Άγρια Γη Επεισόδιο 3 – Δυσάρεστα νέα για τον Άρη

Άγρια Γη – Ο Άρης συνέρχεται στο νοσοκομείο κι ανυπομονεί να μάθει νέα για τον Μάνο…

Στο προηγούμενο επεισόδιο: Στο παρόν, η Ελπίδα περνάει κρίση στον γάμο της με τον Στέφανο, εξαιτίας της υπερβολικής ζήλιας του. Νοσταλγεί ακόμη τον παιδικό της φίλο, τον Νικόλα. Η Όλγα έχει εξελιχθεί σε σημαντική επιχειρηματία της περιοχής. Δείχνει αδυναμία στον Αλέξη, τον γιο που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της, τον Αντώνη. Παράλληλα, ο τραυματισμένος Άρης μεταφέρεται από την Αφρική σε νοσοκομείο στην Ελλάδα. Ο πατέρας του, ο Μιχάλης, αγωνιά όταν μαθαίνει ότι η ζωή του Άρη κινδυνεύει.

Άγρια Γη Επεισόδιο 3

Επεισόδιο 3 Ο Άρης συνέρχεται στο νοσοκομείο κι ανυπομονεί να μάθει νέα για τον Μάνο. Συγκλονίζεται όταν συνειδητοποιεί πως ο αγαπημένος του φίλος και συμπολεμιστής, έχει σχεδόν χάσει το φως του μετά την επίθεση που δέχτηκαν στην Αφρική. Με τον Μιχάλη αποφασίζουν να τον κρατήσουν κοντά τους. Η Ελπίδα αντιδρά στη σκληρή συμπεριφορά της Όλγας απέναντι στους εργαζόμενους στο κτήμα….Άγρια Γη Επόμενα Επεισόδια

Η Όλγα θυμάται την απαγωγή του μικρού Νικόλα πριν από χρόνια. Και την τραγική κατάληξη αυτής της περιπέτειας, αφού μια άτυχη στιγμή, έγινε η αιτία να χάσει τη ζωή του ο Πέτρος μπροστά στα μάτια του παιδιού του.