Άγριες Μέλισσες επεισόδια 73-74-75

Άγριες Μέλισσες 28/2 Επεισόδιο 73

Ο Ακύλας κάνει μια ανέλπιστη πρόταση στον Δούκα που ζητά τη συμμαχία των γιων του. Η Πηνελόπη αποφασίζει να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο της και να μάθει όσα κρύβει ο Μελέτης. Η Μυρσίνη κάνεις μυστικές συνεννοήσεις με τη Ρένα ενώ ο Σέργιος είναι χαρούμενος που βρίσκονται και πάλι όλοι μαζί.

Ο Πέτρος και ο Λάμπρος ανοίγουν τα χαρτιά του στον Λάκη με κίνδυνο να πέσουν σε παγίδα. Ο Σταμάτης ζητάει από τον Παναγιώτη να μεσολαβήσει για χάρη του στη Βιολέτα ενώ το χωριό αποδέχεται επιτέλους τον Κυριάκο. Η Ασημίνα ζητά από τον Πέτρο να γράψει στην Ελεύθερη Ελλάδα ενώ η Ελένη είναι σίγουρη πως ο Δούκας τακίμιασε με τον Ακύλα.

Άγριες Μέλισσες 1/3 Επεισόδιο 74

Ο Δούκας αναλαμβάνει καθήκοντα νέου προέδρου στο έργο του αεροδρομίου και πλέον αντιμετωπίζει τη δυσπιστία του Διαφανίου, οι οποίοι επιτίθενται ακόμα και στον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή. Η Πηνελόπη συνεχίζει το σχέδιο της, να προσεγγίσει τον Μελέτη προκειμένου να του αποσπάσει πληροφορίες. Η συμπεριφορά του Λευτέρη όσο πάει γίνεται ανεξέλεγκτη προκαλώντας την ανησυχία της Δρόσως και των φίλων του.

Ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής δέχονται την πρόταση του Δούκα να τον βοηθήσουν με τη νέα του θέση, αλλά θέτοντας έναν βασικό όρο. Ο Άγγελος έρχεται αντιμέτωπος με τη πιο σκληρή δοκιμασία προκειμένου να εισχωρήσει στους Άβαντες. Ο Λάμπρος και ο Πέτρος στην αναζήτηση τους, να βρούνε αποδείξεις για τον φόνο, θα βρεθούν μπροστά σε κίνδυνο.

Άγριες Μέλισσες 2/3 Επεισόδιο 75

Ο Πέτρος με τον Λάμπρο προσπαθούν να βρουν τρόπο να ψάξουν το νεκροταφείο. Η Ελένη θέλει να βεβαιωθεί για τις προθέσεις του Ζάχου ενώ η Ασημίνα γράφει το άρθρο της για την Ελεύθερη Ελλάδα. Ο Άγγελος πρέπει να πάρει μια απόφαση για να περάσει τη δοκιμασία των Αβάντων και βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Μελέτη. Η Μυρσίνη χαίρεται που βλέπει τα παιδιά της να συμμαχούν με τον πατέρα τους και κάνει μια αναπάντεχη πρόταση στον Δούκα.

Ο Λευτέρης αναγκάζεται να πει ένα μεγάλο ψέμα στον Ακύλα ενώ η Κορίνα έρχεται πιο κοντά με τον Μπάμπη. Το χωριό είναι δύσπιστο απέναντι στον Κωνσταντή και το Νικηφόρο για τη συμμαχία με τον Δούκα όταν «σκάει» μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Πέτρος αποφασίζει να ρισκάρει με τον φύλακα του νεκροταφείου. Θα προλάβει ο Λάμπρος να τον προειδοποιήσει;