Άγριες Μέλισσες 69-70: Ακύλα και Ζάχος στα μαχαίρια!

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες θα δούμε πως ο Δούκας θα βρεθεί στριμωγμένος ενώ η σχέση του Ακύλα με τον Ζάχο θα φτάσει στα άκρα. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο e-magazino.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο:

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Ακύλας βρίσκεται απ’ τη μια στιγμή στην άλλη με τη πλάτη στο τοίχο με τ’ αποτελέσματα να είναι απρόβλεπτα…

Επεισόδιο 69. Η Ασημίνα και η Δρόσω προσπαθούν να έρθουν σε μια συνεννόηση με τη Ρένα και το Νικηφόρο για το καλό του Σέργιου. Ο Ζάχος στριμώχνει τον Ακύλα ζητώντας οικονομικό έλεγχο ενώ ο Ξανθός προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα. Ο Τόλλιας έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια για τον γιο του ενώ ο Μελέτης δέχεται να δοκιμάσει για Άβαντα τον Άγγελο, που τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Ο δικηγόρος Φραγκούδης προτείνει στην Ελένη και τους υπόλοιπους μια πιο επιθετική τακτική για να γλιτώσουν το χωριό τους. Ο Δούκας προσπαθεί να πείσει τον Θανόπουλο για την αθωότητά του ενώ η Αντιγόνη αρχίζει να τον υποψιάζεται. Το μυστικό της Ελένης κινδυνεύει να αποκαλυφθεί. Όλες οι εξελίξεις της σειράς «Άγριες Μέλισσες»

Επεισόδιο 70. Ο Λάμπρος με τον Πέτρο φτάνουν στον άνθρωπο που θα τους βοηθήσει στην εξιχνίαση του φόνο του Ορφανίδη και των συντρόφων του. Η Μυρσίνη θα βρεθεί αντιμέτωπη μ’ ένα τρομερό δίλημμα μετά από μια πρόταση της Αντιγόνης.

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα έρχονται σε αντιπαράθεση μετά τη κίνηση του Νικηφόρου ν’ αποκαλύψει στον Σέργιο τον επερχόμενο γάμο του. Ο Σέργιος θα ξεσπάσει άσχημα στην Αιμιλία προκαλώντας καινούρια προβλήματα. Ο Δούκας θα βρεθεί στριμωγμένος ενώ η σχέση του Ακύλα με τον Ζάχο θα φτάσει στα άκρα και οι δυο άντρες ξεκινάνε έναν επικίνδυνο πόλεμο.