Άγριες Μέλισσες 72: ο Ακύλας στριμώχνεται από όλο το Διαφάνι αλλά…

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες θα δούμε πως ο Ακύλας δείχνει να στριμώχνεται απ’ το δικηγόρο και τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Διαφανίου. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο e-magazino.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο:

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Ακύλας βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Μελέτη

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 72. 24/02 – Η Ουρανία δεν αποδέχεται την πρόταση του Σαραντόπουλου να κάνουν ένα καινούριο ξεκίνημα στην Αμερική. Θα καταφέρει να τη μεταπείσει; Ο Λάμπρος και ο Πέτρος αποσπούν απ’ τον Λάκη τη πολυπόθητη πληροφορία. Ο Σέργιος εμμένει στην απόφαση του να μείνει στο σπίτι του Δούκα και της Μυρσίνης αλλά η Ασημίνα δεν σκοπεύει ν’αφήσει το γιο της από τα μάτια της. Όλες οι εξελίξεις της σειράς «Άγριες Μέλισσες»

Στη συνάντηση της Νομαρχίας, ο Ακύλας δείχνει να στριμώχνεται απ’ το δικηγόρο και τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Διαφανίου. Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Ο Κυριάκος παίρνει μια απόφαση που θα χαροποιήσει τους συγχωριανούς του και κυρίως την Ουρανία. Η Πηνελόπη και ο Αλέξης θα οδηγηθούν σε μια σημαντική αποκάλυψη. Ο Ακύλας κάνει μια πρόταση στο Δούκα που θ’ ανατρέψει τα πάντα.