Άγριες Μέλισσες 93-94, δίνουν το τέλος στο γάμο τους

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες θα δούμε πως: Η αποφυλάκιση του Μεγαρίτη και του Μελέτη θα φέρει καινούρια αναστάτωση, κυρίως στον Δούκα που βλέπει πως ο εχθρός του είναι ανίκητος…
Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο e-magazino.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο:

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως:Η εμφάνιση του Δούκα και της Μυρσίνης, θα χαλάσει το κέφι. Κυρίως της Ελένης, μετά από μια συζήτηση που θα έχει με την Μυρσίνη. Το ίδιο βράδυ σ’ ένα ξέφρενο πάρτι μασκέ, θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα, σχέσεις θα κλονιστούν κι ένας παράνομος έρωτας θ’ ανθίσει φέρνοντας καινούρια μπερδέματα σε όλους….

Άγριες Μέλισσες Επεισόδια 93-94

Επεισόδιο 93. Η αποφυλάκιση του Μεγαρίτη και του Μελέτη θα φέρει καινούρια αναστάτωση, κυρίως στον Δούκα που βλέπει πως ο εχθρός του είναι ανίκητος. Ο Πέτρος με τον Βαρουξή καταφέρνουν να βρούνε ένα καινούριο πρόσωπο που θα τους βοηθήσει στην έρευνα τους. Ο Ζάχος θα έχει μια απρόσμενη εξέλιξη για την καριέρα του.

Ο Θανάσης επιστρέφει σπίτι του, με την αλλαγή της συμπεριφοράς του να είναι εμφανής. Η Κορίνα υποπτεύεται τον Μπάμπη για την κλοπή των χρημάτων του Ακύλα. Ο Νικηφόρος παίρνει μια σημαντική απόφαση, αλλά οι εξελίξεις τον προλαβαίνουν. Ο Δούκας βλέποντας πως χάνει το παιχνίδι με το αεροδρόμιο μπαίνει ξανά σε σκοτεινιά μονοπάτια… Όλες οι εξελίξεις της σειράς «Άγριες Μέλισσες»

Επεισόδιο 94. Η Κορίνα κατηγορεί τον Μπάμπη για το σταυρουδάκι ενώ παλεύει με τα αισθήματά της για εκείνον. Η κατάσταση της υγείας του Μόρτζου είναι άσχημη και ο Νικηφόρος βρίσκεται εγκλωβισμένος. Ο Ζάχος πρέπει να αποφασίσει αν θα δεχτεί την παρουσία του δραπέτη Βαρουξή στην ομάδα ή όχι. Ο Θανάσης κυκλοφορεί με συνοδεία στο χωριό και όλοι προσπαθούν να τον στηρίξουν ενώ ο Σταμάτης κάνει μια πρόταση στην Βιολέτα.

Η Δρόσω φεύγει από το γύρισμα σε δείγμα συμπαράστασης στους τεχνικούς ενώ η Ουρανία με τον Κυριάκο βάζουν υπογραφές τέλους στο γάμο τους. Ο Μελέτης ζητά εξηγήσεις απ’ την Πηνελόπη για όσα είπε στην Κορίνα. Η Ζωή δίνει το φάκελο του Θάνου στην Μυρσίνη για να τον δώσει στο Δούκα αλλά εκείνη θα κάνει μια αναπάντεχη ανακάλυψη.