Άπιστος εξελίξεις: καυτά φιλιά για Ντερίν και Ονούρ!

Άπιστος επόμενα επεισόδια: Η Ασιγιά συναντάει τον Ονούρ και του εξηγεί όλη την αλήθεια για το ποιος είναι ο χαρακτήρας της Ντερίν: «Είναι ένα επικίνδυνο άτομο! Σκέψου ότι ήθελε να με σκοτώσει και μας έριξε από έναν γκρεμό! Ο Βολκάν θέλει να χωρίσει την Ντερίν, όχι εκείνη τον Βολκάν. Δεν πρόκειται να τον αφήσει ποτέ, σε χρησιμοποιεί για να τον κάνει να ζηλέψει», του επισημαίνει.

Άπιστος spoiler: Η Ντερίν βρίσκεται σε απόγνωση

Την επόμενη μέρα η Ντερίν επισκέπτεται τον Ονούρ και εκείνος της λέει: «Απεδειξε μου πως πράγματι με θέλεις και ενδιαφέρεσαι για μένα», και τότε οι δυο τους φιλιούνται χωρίς να ξέρουν πως η Πελίν τους καταγράφει σε βίντεο. Το βίντεο είναι στα χέρια της Ασιγιά και πλέον έχει όλο το παιχνίδι πάνω της. Εκβιάζει την Ντερίν: «Αν δεν θέλεις να μάθει ο Βολκάν για το βίντεο, τότε θα πεις στη μάνα σου να επιστρέψει τη δικαιοδοσία του νοσοκομείου στον Βολκάν και εσύ θα του πεις να έρθει το βράδυ στα γενέθλιά μου να τα περάσουμε με τον γιο μας». Η Ντερίν βρίσκεται σε απόγνωση!

Ο Σελτζούκ και η Νιλ αποφασίζουν να επισπεύσουν τον γάμο τους, σε πείσμα όσων έχουν τις αντιρρήσεις τους λόγω της εγκυμοσύνης της Τζερέν. «θέλω να κάνω αυτό που μου ζήτησε ο πατέρας μου. Τη μέρα που πέθανε με επισκέφθηκε και μου είπε πως δεν με αναγνώρισε γιατί ήταν ερωτευμένος με την Γκιονούλ και δεν ήθελε να τη χάσει. Ετσι κι εγώ δεν θέλω να χάσω τη Νιλ. Αν μείνω με την Τζερέν το παιδί θα μεγαλώσει δυστυχισμένο που θα είμαι με μια γυναίκα που δεν αγαπάω», υποστηρίζει σε Ντερίν και Γκιονούλ.

Το βράδυ του γάμου η Ιπέκ πάει να βρει την Ασιγιά και ύστερα από προτροπή της Γκιονούλ, της λέει πως η Ντερίν συμπεριφέρεται άσχημα στον Αλί. Εκεί που η Ασιγιά ήταν να φύγει με τον Αράς νιώθει σκεπτική, αλλά στη συνέχεια χωρίζει μαζί του όταν εκείνος της αποκαλύπτει τι πραγματικά έγινε τη μέρα που πέθανε ο Χαλούκ. «Άφησες έναν άνθρωπο να πεθάνει από τον θυμό σου! Δεν μπορώ να κάνω μια νέα αρχή μαζί σου», του λέει και χωρίζουν. Στη συνέχεια πηγαίνει στον γάμο της Νιλ και του Σελτζούκ προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις σε όλους.