Άπιστος – Η Ασιγιά καταφέρνει να γυρίσει το παιχνίδι υπέρ της

Ο Αλί νιώθει τα πρώτα του ερωτικά σκιρτήματα.

Άπιστος εξελίξεις: Η Ασιγιά καταφέρνει να γυρίσει το παιχνίδι υπέρ της και έτσι κάνει νέα αρχή στη ζωή της…

Άπιστος – Ποιος θα βγει ζωντανός από αυτό το διαρκ παιχνίδι εξουσίας;

Η Ασιγιά σχεδιάζει μεθοδικά τα επόμενα βήματά της. Με τις κινήσεις της καταφέρνει να προκαλέσει μεγάλη ρήξη στη σχέση του Βολκάν και της Ντερίν, γεγονός που τη γεμίζει ικανοποίηση.

Ενώ η Ασιγιά είναι έτοιμη να φύγει με τον Αράς στην Αγγλία, οι ίντριγκες της Γκιονούλ αλλάζουν τα σχέδιά της. Η νεαρή γιατρός προσπαθεί να αποκαταστήσει την επαγγελματική της φήμη και η έρευνα που γίνεται στο νοσοκομείο αποδίδει καρπούς υπέρ της. Δεν φαντάζεται όμως ποιος μπορεί να βρίσκεται πίσω από αυτή τη νέα καλοστημένη παγίδα…

Ο Αλί νιώθει τα πρώτα του ερωτικά σκιρτήματα. Όμως, μέσα σε όλα αυτά που συμβαίνουν, θα πρέπει να προσέχει διπλά τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά του. Η απάτη γρήγορα βγαίνει στο φως και ο Αράς εντοπίζει τον μάρτυρα που θα αθωώσει την Ασιγιά, αποκαλύπτοντας την αλήθεια. Η Ασιγιά καταφέρνει να γυρίσει το παιχνίδι υπέρ της και έτσι κάνει νέα αρχή στη ζωή της…

Ο Σελτζούκ και η Νιλ αποφασίζουν να επισπεύσουν τον γάμο τους. Βέβαια είναι πολλοί αυτοί που έχουν τις αντιρρήσεις τους. Σύντομα νέες παγίδες, εντάσεις και κόντρες ανατρέπουν και πάλι τις ισορροπίες στις σχέσεις των ηρώων.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η Ασιγιά χωρίζει από τον Αράς και φυσικά δεν φεύγει στο εξωτερικό. Η ίδια είναι αποφασισμένη να μην αφήσει κανέναν να παρέμβει ξανά στη ζωή της και αλλάζει εντελώς συμπεριφορά. Η Ντερίν βρίσκεται σε διαρκή κόντρα με τη μητέρα της και αυτό τη «ρίχνει» ακόμα περισσότερο στα μάτια του Βολκάν.

Τα σχέδια της Ασιγιά φέρνουν ρήξη στη σχέση του Βολκάν και της Ντερίν. Ανάμεσα στο ζευγάρι προκύπτουν νέα δράματα και τοξικές συμπεριφορές. Η Ασιγιά απολαμβάνει την κατάσταση και ετοιμάζει μεθοδικά τα επόμενα βήματά της.

Η σχέση του Βολκάν και της Ντερίν επηρεάζεται από τις εξελίξεις, ενώ ο Αλί νιώθει να πνίγεται από τις συνεχείς εντάσεις και τα ψέμα τα μέσα στην οικογένειά του. Η Ασιγιά «δηλητηριάζει» το μυαλό του Βολκάν με περίεργες υποψίες και ασαφή στοιχεία. Ο Βολκάν δεν μπορεί πλέον να διακρίνει το ψέμα από την αλήθεια. Ποιος θα βγει ζωντανός από αυτό το διαρκ παιχνίδι εξουσίας;

Τα γενέθλια της Ασιγιά πλησιάζουν και το δώρο του Βολκάν θα αποτελέσει για ακόμα μία φορά ζήτημα σύγκρουσης των δύο γυναικών της ζωής του. Ο ίδιος δεν αντιλαμβάνεται την παγίδα στην οποία πέφτει, τυφλός από τη ζήλια του τόσο για την Ασιγιά όσο και για την Ντερίν. Η Ντερίν υποκύπτει σε ένα τεράστιο λάθος και οι αποδείξεις που έχει η Ασιγιά γι’ αυτό της δίνουν μεγάλο προβάδισμα στις μεταξύ τους «διαπραγματεύσεις».