Άπιστος: η Λεϊλά προσπαθεί να σκοτώσει την Ασιγιά!

Άπιστος spoiler: Η Ασιγιά εξομολογείται στον Αράς πως ο Αλί έχει μεγάλο πρόβλημα να αποδεχθεί τη σχέση τους. Ο Αράς σκέφτεται πως εάν την επισημοποιήσουν ίσως η κατάσταση εξομαλυνθεί, κι έτσι κάνει στην Ασιγιά πρόταση γάμου, αλλά ο Αλί αντιδράει άσχημα σ’ αυτό.

Άπιστος επόμενα επεισόδια: ο Αλί αντιδρά με θυμό

Από την άλλη, ο Βολκάν φτάνει στο σημείο να χρησιμοποιήσει και το ίδιο του το παιδί για να χωρίσει την Ασιγιά: «Δεν θα την αφήσεις μόνη της και να δώσεις χώρο σ’ αυτόν τον άτιμο», του λέει. Δεν τα καταφέρνουν όμως και η γιατρός μαζί με τον αγαπημένο της ζουν τον έρωτά τους. Ο Αράς για να πάρει μάλιστα το διαζύγιο από τη Λεϊλά αφήνει να διαρρεύσουν στον Τύπο οι φωτογραφίες που δείχνουν την απιστία της με τον ξάδελφό του.

Εκείνη ξέρει πως χάνει πλέον το παιχνίδι και προσπαθεί να πληγώσει την Ασιγιά μέσω του γιου της. Εκείνη όμως δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της και της ξεκαθαρίζει: «Δεν θα πλησιάσεις ξανά τον γιο μου». Η Λεϊλά την απειλεί: «Μου κατέστρεψες τη ζωή! Αν τολμήσεις να παντρευτείς τον Αράς θα σε κάνω να υποφέρεις».

Η Ασιγιά κάνει να φύγει, αλλά η Λεϊλά τη σπρώχνει βίαια πάνω σ’ ένα δέντρο και πέφτει κάτω αναίσθητη και μέσα στα αίματα. Η Λεϊλά βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία να την αποτελειώσει χτυπώντας την με κορμό δέντρου, όταν κάποιος άγνωστος τη χτυπάει.

Η Ντερίν που περνάει από εκεί σπεύδει να βοηθήσει, αλλά τελικά μπλέκει η ίδια καθώς την κατηγορούν για την επίθεση. «Δεν έκανα τίποτα, σας το ορκίζομαι! Τις βρήκα κάτω στο έδαφος και έτρεξα να δω τι συμβαίνει», φωνάζει, ενώ η αστυνομία τη συλλαμβάνει και την οδηγεί στο αστυνομικό τμήμα

Η Ασιγιά μαθαίνει πως η Ντερίν κρύβεται πίσω από τον εκβιασμό που έχει στήσει η Λεϊλά προκειμένου να μην τη χωρίσει ο Αράς. Η Ντερίν όμως επιμένει πως δεν κατάλαβε τι έκανε και πως η Λεϊλά την ξεγέλασε και τη χρησιμοποίησε.

Στη συνέχεια ο Αράς λέει στην Ασιγιά το πόσο ευδιάθετο και φρέσκο κορίτσι ήταν η Ντερίν όταν τη γνώρισε και πως τώρα δεν την αναγνωρίζει. Η Λεϊλά συναντιέται με τον Βολκάν και του ζητά να συμμαχήσουν για να χωρίσουν τον Αράς και την Ασιγιά.

Στο μεταξύ, ο Αλί συνειδητοποιεί πως τα πράγματα έχουν γίνει σοβαρά ανάμεσα στη μητέρα του και τον Αράς και αντιδρά με θυμό απέναντί της. Ο Βολκάν μαθαίνει από την Ασιγιά πως η Ντερίν τόσο καιρό συνωμοτεί με τη Λεϊλά και φροντίζει να την ξεσκεπάσει και να προκαλέσει ξανά αναστάτωση στην επέτειο γάμου του Χαλούκ με την Γκιονούλ. Η οικογένεια με τις αποκαλύψεις διαλύεται και ο Σελτζούκ ορκίζεται να εκδικηθεί…