Άπιστος: Ο εφιάλτης θα ξεκινήσει, σκηνές που κόβουν την ανάσα

Μετά από έναν άγριο καυγά, η Ντερίν θα πέσει στο έδαφος. Τρομεροί πόνοι δε την αφήνουν να πάρει ανάσα

Μία εξέλιξη που δε περιμένει κανείς να δει. Μπορεί η οργή της να είναι τεράστια, όμως η Ασιγιά δεν ξεχνά την ιδιότητά της ως γιατρός και σώζει την Ντερίν, στη σειρά Άπιστος. Οι δύο γυναίκες θα συγκρουστούν ανεπανόρθωτα, όταν η Ασιγιά αποκαλύψει τον παράνομο δεσμό τους στο οικογενειακό τραπέζι.

Ο εφιάλτης θα ξεκινήσει. Το ζευγάρι θα βρεθεί αντιμέτωπο για την κηδεμονία του Αλί, με την Ασιγιά να κάνει τα πάντα για να εκδικηθεί τον σύζυγό της. Η Ντερίν, αν και αποφασίζει να ρίξει το παιδί, επιτίθεται στην Ασιγιά, θέλοντας να κρατήσει τον Βολκάν κοντά της.

Μετά από έναν άγριο καυγά, η Ντερίν θα πέσει στο έδαφος. Τρομεροί πόνοι δε την αφήνουν να πάρει ανάσα. Κλαίει με μαύρο δάκρυ και ικετεύει για βοήθεια. Η Ασιγιά, βλέποντας την Ντερίν στο έδαφος, μπαίνει στο τεράστιο αυτό δίλημμα, στη σειρά Άπιστος: Να την βοηθήσει ή να την αφήσει να υποφέρει;

Σύμφωνα με το youfly δίχως δεύτερη σκέψη, αρπάζει την Ντερίν και της δίνει τις πρώτες βοήθειες. Καλεί ασθενοφόρο και την μεταφέρει στο νοσοκομείο, προστατεύοντας τόσο την ίδια, όσο και το μωρό του Βολκάν… Μία σκηνή που θα κόψει την ανάσα.