Άπιστος: ο Σελτζούκ ρίχνει βόμβα στον Αράς, κυριολεκτικά!

Άπιστος: ακραία απόπειρα κατά του Αράς

Η οργή του Σελτζούκ τον οδηγεί σε ακραία απόπειρα κατά του Αράς, αφού του πετάει μολότοφ στο σπίτι, ενώ βρίσκεται εκεί και η μητέρα του. Την ίδια στιγμή η Γκιονούλ παγιδεύει την Ασιγιά, με τρόπο που η ίδια δεν θα μπορούσε ποτέ να προβλέψει.

Παρότι ο Αλί δεν εμποδίζει τη μητέρα του από το να αλλάξει χώρα και να ξεκινήσει μία νέα και ήρεμη ζωή, όλοι οι υπόλοιποι είναι στραμμένοι εναντίον της. Ο Ντεμίρ αποφεύγει τον Αλί και του λέει: «Οταν σε βλέπω σκέφτομαι πως η μητέρα σου με τον Αράς σκότωσαν τον πατέρα μου».

Η Ασιγιά και ο Αράς αποχαιρετούν τους αγαπημένους τους ανθρώπους και είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν μαζί μία καινούργια ζωή στην Αγγλία. Ενώ όλα δείχνουν να έχουν πάρει τον δρόμο τους και το ταξίδι να είναι βέβαιο, η μοίρα επιφυλάσσει στην Ασιγιά μία ακόμα έκπληξη. Τα δόλια σχέδια της Γκιονούλ παίρνουν διαφορετική τροπή και τώρα η Ασιγιά καλείται να έρθει αντιμέτωπη με τον νόμο.

Ο Ονούρ είναι φίλος του Αράς και εκείvos τον προσκαλεί με τη νέα του φίλη στο πάρτι γενεθλίων που θα κάνει, χωρίς να ξέρει πως πρόκειται για την Ντερίν. Οταν οι δυο τους εμφανίζονται εκεί, η Ασιγιά σοκάρεται.

Οπως και η Ντερίν που δεν είχε ιδέα για το πού θα πήγαινε. Ο Αράς προειδοποιεί τον φίλο του: «Μείνε μακριά της! Είναι επικίνδυνη». Στη συνέχεια, στο πάρτι εμφανίζεται και ο Βολκάν που όταν βλέπει τον Ονούρ να αγγίζει τη γυναίκα του θυμώνει, αλλά δεν χάνει και την ευκαιρία να της πει: «Βλέπω βρήκες ήδη αντικαταστάτη! Αυτή η εικόνα είναι ό,τι πρέπει για να βγει υπέρ μου το διαζύγιο».

Ο Ονούρ που το ακούει σοκάρεται καθώς δεν είχε ιδέα για όλα αυτά. Παρότι εκείνος εξαφανίζεται, η Ντερίν τον ψάχνει προκειμένου να τον χρησιμοποιήσει για να κάνει τον Βολκάν να ζηλέψει.