Άπιστος: ο Χαλούκ νεκρός από τα λόγια του Αράς!

Άπιστος: ο Χαλούκ πέφτει νεκρός από ανακοπή

Το πάρτι για τα γενέθλια του Αράς μετατρέπεται σε πεδίο ανακοινώσεων και διαπληκτισμών. Η Λεϊλά εμφανίζεται μαζί με τον Αλί, ενώ η Ασιγιά μπροστά σε όλους ανακοινώνει: «Σε δύο εβδομάδες παντρευόμαστε με τον Αράς».

Ο Αλί γυρίζει και λέει στη Λεϊλά: «Γι’ αυτό με έφερες εδώ; Νόμιζες ότι δεν το ήξερα;». Και η Λεϊλά αισθάνεται για άλλη μια φορά ντροπιασμένη και ο Αράς τής λέει: «Εξαφανίσου από εδώ και από τις ζωές μας! Πάλι έγινες ρεζίλι».

Ο Αράς αγοράζει για την Ασιγιά ένα σπίτι που έφτιαξε ο Βολκάν και ο τελευταίος κάνει τα πάντα για να το πάρει πίσω. Ζητάει από τον Χαλούκ χρήματα, αλλά εκείνος αρνείται να του δώσει.

Αργότερα ο Χαλούκ συναντάει τον Σελτζούκ και τον συμβουλεύει για το παιδί που περιμένει και τον επικείμενο γάμο του. «Πιστεύω θα γίνεις καλός σύζυγος και καλός πατέρας, γιε μου» του λέει και τον αγκαλιάζει.

Όλα τα επεισόδια της σειράς Άπιστος

Ο Βολκάν, αφού βρίσκει τα χρήματα, πάει στον Αράς. Ομως η κατάσταση μεταξύ των δύο αντρών ξεφεύγει ξανά και τότε ο Βολκάν του αποκαλύπτει: «Αντί να κοιτάς να παίρνεις τις οικογένειες των άλλων, ξεκίνα να ψάχνεις για τη δική σου! Γιατί άραγε ο Χαλούκ έκρυβε τη μητέρα σου για 35 χρόνια;» του λέει και εκείνος γίνεται έξω φρενών.

Πάει στη μητέρα του και απαιτεί εξηγήσεις. «Πώς μπόρεσες να μου κρύψεις ένα τέτοιο μυστικό; Πες μου όλη την αλήθεια», φωνάζει, ενώ η Ασιγιά προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Η μητέρα του Αράς τού αποκαλύπτει: «Οταν με βρήκαν ζωντανή στη φωτιά, με απείλησε πως θα έριχνε όλο το φταίξιμο πάνω μου και πως εξαιτίας μου ξεκίνησε η φωτιά. Μου είχε πει ψέματα πως σ’ έχασα, γιε μου! Φοβήθηκα να πω την αλήθεια».

Η οργή του Αράς θα έχει ολέθριες συνέπειες και θα βυθίσει στο πένθος όλη την οικογένεια του Χαλούκ. Κι αυτό γιατί πηγαίνει στο γραφείο του και αρχίζει να ουρλιάζει.

Παρότι ο Χαλούκ ζητάει βοήθεια καθώς δεν μπορεί να ανασάνει, ο Αράς επιμένει: «Τι σόι άντρας είσαι εσύ; Πώς μπόρεσες να χωρίσεις μια μάνα από το παιδί της;». Εκείνος μετά φεύγει με την Ασιγιά, η οποία τον περίμενε στη γραμματεία. Μετά από αυτή την ένταση, ο Χαλούκ πέφτει νεκρός από ανακοπή!

Η Ντερίν, η Γκιονούλ και ο Ντεμίρ βυθίζονται στο πένθος. Η γραμματέας εξηγεί πως τον βρήκε στο πάτωμα αναίσθητο και τους αποκαλύπτει πως λίγο πριν τον είχαν επισκεφτεί η Ασιγιά και ο Αράς. Η Ασιγιά βρίσκεται εκ νέου στο μάτι του κυκλώνα. Την επόμενη μέρα πραγματοποιείται η κηδεία του Χαλούκ και η παρουσία της Ασιγιά ανάβει ξανά τα αίματα.

Η Ντερίν ορμάει πάνω της και ο Βολκάν την κρατάει. «Χαίρεσαι; Ήρθες να δεις ότι σκότωσες τον πατέρα μου; Δολοφόνοι! Φύγε, να μη σε ξαναδώ», ουρλιάζει η Ντερίν και η Ασιγιά φεύγει. Ο πόνος δηλητηριάζει τα μυαλά και τις ψυχές όλων και η εκδίκηση φαντάζει η τους επιδίωξη. Ο Βολκάν αναλαμβάνει νέα καθήκοντα, τα οποία του δίνουν πλήρη εξουσία και μεγάλη ευθύνη για την καταστροφή των «υπαίτιων» του θανάτου του Χαλούκ.