Άπιστος Spoiler:η Λεϊλά εκβιάζει Ασιγιά και Αράς

Η Ασιγιά μαθαίνει πως η Ντερίν κρύβεται πίσω από τον εκβιασμό που έχει στήσει η Λεϊλά…

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στη σειρά του ΣΚΑΙ Άπιστος, στα επεισόδια 103 και 104 που θα προβληθούν την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου.

Στο προηγούμενο επεισόδιο: Η Λεϊλά ζητά από τη Ντερίν τη βοήθειά της για να μη χάσει τα πάντα στο διαζύγιο. Ο Αλί δεν χαίρεται καθόλου που ο Αράς επέστρεψε στην πόλη τους και στη ζωή της μητέρας του. Ούτε κι ο Βολκάν, που είναι πεπεισμένος πως Αράς επέστρεψε για να διεκδικήσει και πάλι την Ασιγιά. Εν τω μεταξύ, η Ασιγιά δέχεται να εκπροσωπήσει το νοσοκομείο σε ένα συνέδριο στην Κωνσταντινούπολη. Αυτή θα είναι η ευκαιρία της Ντερίν και της Λεϊλά να την παγιδέψουν..

Άπιστος επεισόδιο 103

Ο Βολκάν ανακαλύπτει πως η Ντερίν όχι μόνο γνωρίζει τον Αράς, αλλά τόσο καιρό συνωμοτεί με τη γυναίκα του, τη Λεϊλά. Η Μπαχάρ οργανώνει πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια της Ντεριά. Τέλος, η Λεϊλά κηρύσσει ανοιχτά τον πόλεμο στον Αράς. Αν δεν πάρει πίσω την απόφασή του για το διαζύγιο, τότε εκείνη θα δημοσιοποιήσει κρυφές φωτογραφίες του με την Ασιγιά για να τους διασύρει σε όλη την πόλη.

Άπιστος επεισόδιο 104

Η Ασιγιά μαθαίνει πως η Ντερίν κρύβεται πίσω από τον εκβιασμό που έχει στήσει η Λεϊλά προκειμένου να μην τη χωρίσει ο Αράς. Η Ντερίν όμως επιμένει πως δεν κατάλαβε τι έκανε, και πως η Λεϊλά την ξεγέλασε και τη χρησιμοποίησε…