Άπιστος Spoiler:η Ντερίν φλερτάρει με άλλον!

Αποφασισμένη η Ντερίν να διεκδικήσει τον Βολκάν δεν σταματά τις δολοπλοκίες για να πετύχει τον σκοπό της. Αυτή τη φορά θέλει να τον κάνει να ζηλέψει, χρησιμοποιώντας έναν άντρα που γνώρισε τυχαία. Θα καταφέρει να κάνει τον Βολκάν να “τσιμπήσει”;

Άπιστος: ο Βολκάν την βλέπει με άλλον άντρα!

Καθώς περπατά στον δρόμο, η Ντερίν δέχεται μια άγρια επίθεση από έναν άγνωστο άντρα. Για καλή της τύχη κάποιος περαστικός την σώζει. Ο άντρας αυτός λέγεται Ονούρ και είναι φίλος του Αράς.

Μετά από αυτό το δυσάρεστο γεγονός ο Ονούρ, γοητευμένος από την Ντερίν την φλερτάρει, βέβαια δεν γνωρίζει πως εκείνη είναι παντρεμένη και έχει ένα παιδί.

Ένα ραντεβού τους, βάζει φωτιά. Ο Ονούρ και η Ντερίν πηγαίνουν σε ένα πάρτι, όπου εκεί βρίσκεται και η Ασιγιά. Αντικρίζοντας τους μένει με το στόμα ανοιχτό. Αργότερα εμφανίζεται και ο Βολκάν,βλέποντας την με άλλον άντρα, χωρίς δεύτερη σκέψη πηγαίνει και της λέει πως αυτή την εικόνα θα την χρησιμοποιήσει στο δικαστήριο για να βγει το διαζύγιο υπέρ του.

Ο Ονούρ μέχρι εκείνη την στιγμή δεν γνωρίζει την προσωπική της ζωή, στο άκουσμα όλων αυτών ξαφνιάζεται και φεύγει. Η Ντερίν τρέχει πίσω του και ψάχνει να τον βρει, τον θέλει δίπλα της για να ζηλέψει ο Βολκάν.

Στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας: Η Ντερίν συνεχίζει να βγαίνει έξω όλο και πιο συχνά, νομίζοντας πως έτσι θα κάνει τον Βολκάν να ζηλέψει και να την επιθυμήσει ξανά. Όμως εκείνος για το μόνο που ανησυχεί είναι πως η κόρη τους περνά τόσο χρόνο χωρίς κανέναν από τους δύο γονείς της. Ούτε η κυρία Γκιονούλ δεν μπορεί να κάνει τη Ντερίν να καταλάβει πως δεν έχει πια νόημα να σκέφτεται τον Βολκάν.

Ο Αράς ανοίγει για ακόμα μια φορά την καρδιά του στην Ασιγιά και της δείχνει τα συναισθήματά του με ένα όμορφο δώρο. Η Ασιγιά εξομολογείται στον Αράς πως ο Αλί έχει μεγάλο πρόβλημα να αποδεχθεί τη σχέση τους. Ο Αράς σκέφτεται πως εάν την κάνουν επίσημη, ίσως η κατάσταση εξομαλυνθεί, κι έτσι κάνει στην Ασιγιά πρόταση γάμου!