Άπιστος Spoiler:ο Αλί δίνει μάχη για τη ζωή του μετά από ατύχημα

Δραματικές εξελίξεις στη σειρά Άπιστος καθώς η οικογένεια του Αλί έρχεται σε δύσκολη θέση με τα μπλεξίματα του. Μια λάθος απόφαση των οδηγεί στο νοσοκομείο.

Άπιστος: Το ατύχημα φέρνει συνέπειες

Η Ασιγιά έχει οργανώσει στο σπίτι της ένα πάρτι για να γιορτάσει την πρωτοχρονιά με τον Αράς και πολλά αγαπημένα πρόσωπα της. Ο Αλί εκείνο το βράδυ θέλει να το περάσει με φίλους. Έτσι της ζητά να φύγει. Εκείνη θέλοντας να μη του χαλάσει το χατίρι, καθώς γνωρίζει πως τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά πιεσμένος λόγο της αλλαγής σχολείου, του δίνει την άδεια της.

Ο Αλί αν και έχει γυρίσει στα παλιά του λημέρια δυσκολεύεται να προσαρμοστεί. Οι φίλοι του τον προκαλούν διαρκώς. Στο σπίτι του φίλου του βρίσκεται και το κορίτσι που είναι ερωτευμένος, ο μικρός κάνει τα πάντα για να την εντυπωσιάσει. Δέχεται ακόμα μια πρόκληση από τους φίλους του. Αυτοί τη φορά του ζητάνε να οδηγήσει ένα αμάξι. Χωρίς δεύτερη σκέψη εκείνος δέχεται κι έτσι το επικίνδυνο ταξίδι ξεκινά.

Κι ενώ ο Αλί οδηγεί, ξάφνου η κοπέλα που κάθεται δίπλα του τον φιλά. Χάνει τον έλεγχο και τρακάρει. Απόλυτο σκοτάδι… Ο Αλί πολύ σοβαρά στην εντατική. Το τηλέφωνο της Ασιγιά και του Βολκάν χτυπά και οι δύο χάνουν την γη κάτω από τα πόδια τους…

Η επιπολαιότητα του Αλί βάζει σε μπελάδες την οικογένεια του. Ο νεαρός συνέρχεται στο νοσοκομείο, όμως οι συνέπειες για τον Βολκάν και την Ασιγιά είναι δυσάρεστες. Καλούνται να πληρώσουν ως αποζημίωση ένα υπέρογκο ποσό.

Το άγχος για την πληρωμή κυριεύει την Ασιγιά, ο Βολκάν αν και εξοργίζεται με την εξέλιξη της υπόθεσης, υπόσχεται να δώσει αυτός όλο το χρηματικό ποσό.