Άπιστος Spoiler: Τι είναι αυτό που θα φέρει Γκιονούλ και Ασιγιά κοντά;

Λίγο πριν το φινάλε της σειράς Άπιστος θα δούμε την Γκιονούλ και την Ασιγιά να έρχονται κοντά. Η στάση της Γκιονούλ για την γυναίκα που μισεί και απεχθάνεται, θα αλλάξει…

Άπιστος: ανατροπή στο φινάλε για Γκιονούλ και Ασιγιά

Όπως όλοι θυμόμαστε η Ασιγιά στο παρελθόν είχε σώσει την Γκιονούλ. Την ώρα που γευμάτιζε σε ένα εστιατόριο η μητέρα της Ντερίν έπεσε κάτω έπειτα από ένα καρδιακό επεισόδιο. Η γιατρός έκανε τα πάντα για να την σώσει.

Οι σχέσεις μεταξύ τους άλλαξαν όταν μαθεύτηκε η πικρή αλήθεια. Η Ντερίν με την Ασιγιά έχασαν κάθε έλεγχο και πιάστηκαν στα χέρια.

Τι μας επιφυλάσσει το φινάλε; Τι είναι αυτό που θα φέρει πάλι την Γκιονούλ και την Ασιγιά κοντά;

Η Ντερίν καταρρέει όταν ο Βολκάν φυλακίζεται. Θολωμένη από τα γεγονότα θέλει να βάλει τέλος στην ζωή της. Για καλή της τύχη η Ασιγιά βρίσκεται σε εκείνο το σημείο και της σώζει την ζωή λίγα δευτερόλεπτα πριν συμβεί το μοιραίο.

Η νεαρή γυναίκα μεταφέρεται στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στην ψυχιατρική πτέρυγα. Η μητέρα της, Γκιονούλ, εισβάλει πανικόβλητη στο χώρο φωνάζει σπαρακτικά για την κόρη της. Η Ασιγιά είναι αυτή που θα σταθεί δίπλα της να την καθησυχάσει και να την παρηγορήσει. Η Γκιονούλ γεμάτη ευγνωμοσύνη θα σκύψει και της φιλήσει τα χέρια.

Η Γκιονούλ έχει συνειδητοποιήσει πως δεν ευθύνεται η Ασιγιά για όλα όσα έχει περάσει η Ντερίν και πως τόσο καιρό ο πραγματικός της εχθρός είναι ο Βολκάν και όχι η Ασιγιά. Οι δυο γυναίκες έρχονται κοντά και συμφιλιώνονται. Η Ασιγιά εκτός από την Γκιονούλ θα σώσει και την κόρη της.