Άπιστος Spoiler:: το πανούργο σχέδιο της Ασιγιά

Η Ασιγιά θέλει να βγάλει οριστικά απ’ την ζωή της αυτούς που της καταστρέψανε τα όνειρα της. Αποφασισμένη για όλα, εκδικείται την Ντερίν και τον Βολκάν, τους ισοπεδώνει ψυχολογικά.

Άπιστος: Η Ντερίν βλέπει μισόγυμνο τον Βολκάν στο σπίτι της Ασιγιά

Ζητά βοήθεια από την Ντέρια για να θέση σε εφαρμογή το πανούργο σχέδιο της. Ένα πολλά υποσχόμενο μύνημα θα λάβει ο Βολκάν από την Ασιγιά, μια πρόσκληση στο σπίτι της. Έτοιμη για όλα τον υποδέχεται με ένα μαύρο σέξι νυχτικό και ένα ποτήρι κόκκινο κρασί.

Οι δυο τους κάθονται στο σαλόνι και συζητούν, ενώ η Ντέρια παίρνει τον Αλί και πηγαίνουν στο σπίτι του μικρού του αδερφού για να παίξουν. Εκεί θα της “ξεφύγει” πως έφυγαν από το σπίτι γιατί η Ασιγιά έχει ραντεβού με τον Βολκάν.

Η Ντερίν τρελαίνεται, ανοίγει την πόρτα και φεύγει. Είναι αποφασισμένη να βάλει τέλος σε αυτή την άρρωστη κατάσταση. Εν τω μεταξύ η Ασιγιά έχει φροντίσει να αφήσει την πόρτα του σπιτιού της ανοιχτή…

Καθώς συζητούν ο Βολκάν και η Ασιγιά, εκείνη ρίχνει “άθελα” της το κρασί της πάνω του. Λερώνεται το πουκάμισο του και του ζητά να το βγάλει για να το καθαρίσει. Έτσι η Ασιγιά βρίσκεται με το μαύρο σέξι νυχτικό και ο Βολκάν γυμνός από τη μέση και πάνω.

Την ίδια στιγμή εισβάλει στο σπίτι η Ντερίν σαν ταύρος σε υαλοπωλείο. Αντικρίζει τον σύζυγό της με την πρώην σε αυτή την κατάσταση και θολώνει. Το σατανικό σχέδιο της Ασιγιά έχει πετύχει.

Η Ντερίν φωνάζει με όλη την δύναμη της στον άπιστο. Ο Βολκάν βρίσκεται σαστισμένος ανάμεσα στις δύο γυναίκες της ζωής του.

Στο σημερινό επεισόδιο: Μια περιπέτεια υγείας της Ασιγιά τρομάζει τον Βολκάν και τον Αλί, που τρέχουν στο πλευρό της. Εν τω μεταξύ, ένα μεγάλο λάθος της Ντεριά προκαλεί σοβαρή κρίση αξιοπιστίας στο νοσοκομείο.

Αργότερα, η Ασιγιά συναντά για τελευταία φορά τον Αράς για να του πει πόσο την πλήγωσε κρύβοντάς της την αλήθεια, και αφήνοντάς την να μάθει τα πάντα από τον Βολκάν. Μετά από αυτή την απόρριψη, ο Αράς αποφασίζει να επιστρέψει στο Λονδίνο με τη Λεϊλά για να χωρίσουν και επίσημα.

Ο Αράς προσπαθεί να πείσει τη Λεϊλά ότι δεν πρόκειται ποτέ να της συγχωρήσει το λάθος της. Εκείνη όμως δεν είναι διατεθειμένη να εγκαταλείψει τη μάχη, προτού να εξαντλήσει κάθε πιθανό όπλο: όπως την παλιά φιλία της με τη Ντερίν.

Εν τω μεταξύ, η κυρία Γκιονούλ συναντά δικηγόρο για να δει αν μπορεί να βγάλει διαζύγιο εις βάρος του κυρίου Χαλούκ και να του πάρει όλη την περιουσία τους