Άπιστος Spoiler: «Το τέλος του Αράς και της Ασιγιά»

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο Άπιστος.

Μια σκέψη μόνο γυρίζει στο μυαλό της Λειλά, κι αυτή δεν άλλη από να καταστρέψει τον πρώην σύζυγό της. Θα κάνει τα πάντα για να έρθει αυτός ο χωρισμός, δεν θα βάλει φρένο στα σχέδια της και δε θα διστάσει να φτάσει στα άκρα. Η σχέση του Αράς και της Ασιγιά φτάνει στο τέλος, οι δρόμοι τους χωρίζουν οριστικά.

Άπιστος: Το τέλος του Αράς και της Ασιγιά

Ο Αράς φεύγει στην Ραιδεστό, ενώ εκείνη μένει πίσω και προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της καρδιά της. Προσπαθεί να βάλει τέλος στη σχέση του Βολκάν και της Ασιγιά. Ο Βολκάν νιώθει ανακούφιση για τον χωρισμό της πρώην του, όμως δεν ξέρει τι του ξημερώνει….Ο εφιάλτης έχει μόλις ξεκινήσει…

Η μοναξιά της Ντερίν επιβαρύνει την κατάσταση της, οι αντιδράσεις της ανησυχούν την μητέρα της. Ο Αράς έχει επιστρέψει στην Ραιδεστό και ανακοινώνει στην Ασιγιά πως πλέον έχει χωρίσει επίσημα με την Λειλά και πως δεν κινδυνεύει πια το νοσοκομείο, καθώς η εταιρία του το έχει αγοράσει.

Η Λειλά πλησιάζει την Ντερίν και της ζητά βοήθεια για να μην χάσει τα πάντα μετά το διαζύγιο. Η επιστροφή του Αράς στην πόλη και στην ζωή της Ασιγιά κάνει τον Αλί να δυσανασχετεί. Ο Βολκάν είναι βέβαιος ότι επέστρεψε και θα μπει στην μάχη διεκδίκησης της Ασιγιά.

Η Ασιγιά δέχεται να εκπροσωπήσει το νοσοκομείο που εργάζεται, σε ένα συνέδριο στην Κωνσταντινούπολη. Οι σατανικές Ντερίν και Λειλά δεν χάνουν ευκαιρία και την παγιδεύουν. Ο Βολκάν μαθαίνει πως η Ντερίν δεν είναι μόνο γνωστή του Αράς, αλλά εδώ και καιρό συνωμοτεί με την γυναίκα του.

Αν και θα δούμε παθιασμένες ερωτικές σκηνές ανάμεσα στον Αράς και την Ασιγιά, το τέλος της σχέσης τους έρχεται και δεν θα είναι ευχάριστο.

Η Ασιγιά έχει ανοίξει πάλι την αγκαλιά της στον Αράς, ωστόσο η Λειλά δεν το βάζει κάτω. Το μίσος της και η δίψα για εκδίκηση δεν της το επιτρέπουν. Θα φτάσει στα άκρα και θα γίνει η αιτία του χωρισμού τους.

Ο Αράς φεύγει, ο Βολκάν ανυποψίαστος χαίρεται για τον χωρισμό τους, δεν ξέρει τι του επιφυλάσσει το μέλλον. Η Ασιγιά προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και να διαλύσει τον γάμο του με την Ντερίν.