Άπιστος spoiler: το τέλος των γυναικών της σειράς;

Άπιστος: Η καθεμία θα πάρει αυτό που της αξίζει

Κάποιες θα έρθουν κοντά, άλλες θα χαράξουν την δική τους πορεία χτίζοντας μια νέα ζωή μακριά απ’ όλους. Οι έξι δυναμικές γυναίκες της σειράς Άπιστος παίρνουν τις ζωές τους στα χέρια τους. Τι θα δούμε στα τελευταία επεισόδια και ποιο θα είναι το φινάλε των έξι γυναικών;

Ντερίν και Ασιγιά

Οι δυο γυναίκες στο φινάλε της ιστορίας συμφιλιώνονται. Βάζουν την έχθρα τους στην άκρη και βγάζουν τον Βολκάν απ’ τις ζωές τους οριστικά. Η Ασιγιά κάνει μια νέα αρχή, αφήνοντας το παρελθόν πίσω. Αφοσιώνεται στο παιδί της και στη δουλειά φεύγοντας μόνιμα στο Λονδίνο.

Αίσιο τέλος θα έχει και η Ντερίν. Μαζί με τον νέο έρωτα της, τον Ονούρ, θα μεγαλώσουμε την μικρή Ζεΐνέμπ με αγάπη, στοργή και βέβαια χωρίς υστερίες.

Ντερια

Αν και ο Καντίρ θα φύγει, η αγάπη του για την Ντέρια δεν θα σβήσει. Της υπόσχεται να γυρίσει όταν θα είναι έτοιμος να της μιλήσει και να της πει όλη την αλήθεια. Έτσι λοιπόν, έπειτα από καιρό γυρίζει και η αγκαλιά του είναι ανοιχτεί για εκείνη.

Μπαχάρ

Ο ρόλος της Μπαχάρ έχει ολοκληρωθεί. Δεν θα την ξαναδούμε να εμφανίζεται στην σειρά Άπιστος. Ζει με τον Μελίχ και περιμένουν με χαρά να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωρό τους. Ευτυχισμένοι ζουν μια ήρεμη ισορροπημένη ζωή.

Γκιονούλ

Μόλις η Γκιονούλ καταλάβει πως η κόρη της ζει μια ήρεμη φυσιολογική ζωή κι όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους, αποφασίζει να ζήσει όπως εκείνη θέλει. Έπειτα από τον θάνατο του Χαλούκ και την φυλάκιση του Βολκάν όλη η περιουσία περνάει στα χέρια της. Παρέα με την Τσαβιντά ταξιδεύουν παντού με κότερο.

Νιλ

Η Νιλ κάνει μια νέα αρχή με τον Σελτζούκ. Φέρνουν στον κόσμο την κόρη τους, παντρεύονται και ζουν μια ευτυχισμένη ζωή, μακριά από εντάσεις και ίντριγκες.

Η λύτρωση των έξι γυναικών έρχεται περνώντας μυνήματα αισιοδοξίας….