Άπιστος: spoilers από τα επόμενα επεισόδια.

Βολκάν και Αλί στέκονται στο πλευρό της Ασιγιάς, η οποία αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας. Ένα λάθος της Ντεριά προκαλεί κρίση αξιοπιστίας στο νοσοκομείο. Ανατρεπτικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΙ Άπιστος καθώς η Ασιγιά δίνει το τελευταίο ραντεβού με τον Αράς, για να του πει πόσο πληγώθηκε κρύβοντας της την αλήθεια και πόσο πολύ θύμωσε με τον τρόπο που έμαθε τα πάντα. Έπειτα από την συζήτηση τους ο Αράς επιστρέφει στο Λονδίνο και χωρίζει επίσημα την Λέιλα.

Άπιστος εξελίξεις: Συνομωσία εναντίον του Βολκάν

Ο Αράς λέει στην Λειλά πως δεν πρόκειται να την συγχωρήσει ποτε, εκείνη όμως δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειες της, εξαντλεί κάθε όπλο της. Προκειμένου να τον κρατήσει χρησιμοποιεί ακόμα και την παλιά φιλία της με την Ντερίν. Η Γκιονούλ συναντά δικηγόρο με σκοπό να βγει το διαζύγιο είς βάρος του Χαλούκ για να μπορέσει να του πάρει όλη την περιουσία.

Ο Βολκάν καλεί σε γεύμα την Ασιγιά τον Αλί και τους φίλους του. Η Ντερίν μόνη και απελπισμένη όσο ποτέ άλλοτε. Οι αντιδράσεις της τρομάζουν ακόμα και την μητέρα της. Ο Αράς επιστρέφει στην Ραιδεστό για να ανακοινώσει, στην Ασιγιά, τον επίσημο χωρισμό του με την Λειλά και πως η εταιρία του έχει αγοράσει το νοσοκομείο και πλέον δεν κινδυνεύει.

Η Λειλά θα ζητήσει βοήθεια από την Ντερίν για να μην χάσει τα πάντα μετά το διαζύγιο της με τον Αράς. Η επιστροφή του Αράς, στο πλευρό της Ασιγιάς, δυσαρεστεί τον Αλί, όπως και τον Βολκάν. Είναι βεβαίως πως γύρισε για να διεκδικήσει την Ασιγιά. Η Ντερίν και η Λειλά θα παγιδέψουν την Ασιγιά, όταν εκείνη δέχεται μια πρόσκληση στην Κωνσταντινούπολη, για να εκπροσωπήσει το νοσοκομείο.

Ο Βολκάν σύντομα θα ανακαλύψει πως η Ντερίν πέρα από την γνωριμία της με τον Αράς, τώρα πια συνωμοτεί με την πρώην γυναίκα του. Τα γενέθλια της Ντεριά πλησιάσουν και η Μπαχάρ αποφασίζει να οργανώσει ένα πάρτι έκπληξη. Η Λειλά είναι αποφασισμένη να το φτάσει μέχρι το τέλος. Αν ο Αράς δεν αποσύρει την αίτηση διαζυγίου απειλεί να δημοσιοποιήσει φωτογραφίες του με την Ασιγιά και να τους διασύρει σε όλη την πόλη.

Η Ασιγιά μαθαίνει για την συνομωσία της Ντερίν και της Λειλά, εναντίον της. Η Ντερίν ισχυρίζεται πως δεν κατάλαβε τι έκανε και πως με δόλο την έμπλεξε η Λειλά.

Η Λειλά στήνει νέα συμμαχία. Αυτή τη φορά πλησιάζει τον Βολκάν, αφού και οι δύο θέλουν το ίδιο, να χωρίσουν η Ασιγιά με τον Αράς. Μια επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της Μπαχάρ θα ταράξει τους πάντες. Ο Αλί συνειδητοποιεί πως η σχέση της μητέρας του με τον Αράς αρχίζει να γίνεται σοβαρή και αντιδρά με θυμό.

Η Ντερίν συνεχίζει να ντύνεται να στολίζεται και να βγαίνει συχνά έξω, πιστεύοντας πως έτσι θα κάνει τον Βολκάν να ζηλέψει. Εκείνος όμως θυμώνει μαζί της και ανησυχεί για την κόρη τους που μένει για αρκετές ώρες μόνη. Ακόμα και η Γκιονούλ δεν μπορεί να την πείσει πως πια δεν έχει νόημα να κυνηγά τον Βολκάν. Ο Αράς θέλει να δείξει τα συναισθήματα του στην Ασιγιά με ένα πανέμορφο δώρο.

Η Ασιγιά μιλάει στον Αράς για την άσχημη αντίδραση που έχει ο Αλί για την σχέση τους. Εκείνος πιστεύει πως αν επισημοποιηθεί η σχέση τα πράγματα θα είναι καλύτερα κι έτσι της κάνει πρόταση γάμου.

Αν και οι διαδικασίες για το διαζύγιο έχουν ολοκληρωθεί, η Λειλά αρνείται να το δεχτεί και συνεχίζει να διεκδικεί τον Αράς. Η Ασιγιά ακόμα δεν έχει πει στον Αράς αν δέχεται να τον παντρευτεί. Μια ανατροπή κάνει τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα ανάμεσα στην Ντερίν και τον Βολκάν.