Άρχισαν τα γυρίσματα στην «ΑΓΡΙΑ ΓΗ» του Σκαι

Η Μαρία Γεωργιάδου υπογράφει το σενάριο της νέας καθημερινής δραματικής σειράς του ΣΚΑΪ «Αγρια γη» και τη σκηνοθεσία οι Χάρης Μαζαράκης, Λίνος Χριστοδούλου. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, οι Στέφανος Μιχαήλ, Ζέτα Δούκα, Παναγιώτα Βιτετζάκη και Θανάσης Πατριαρχέας.

ΑΓΡΙΑ ΓΗ – Η υπόθεση της σειράς

Ένας άντρας επιστρέφει στη γη που γεννήθηκε και έζησε, στη γη που ήταν δική του αλλά δεν του ανήκει πια. Μυρίζει το χώμα, όπως και πριν χρόνια, όταν μια απαγωγή έκοψε στα δύο το νήμα της ζωής του και του γνώρισε την άγρια πλευρά της, στερώντας του οικογένεια και περιουσία, αναγκάζοντάς τον να κρυφτεί πίσω από μια νέα ταυτό τητα.

Ο Άρης (Στέφανος Μιχαήλ) πολεμά και επιβιώνει αλλά ποτέ δεν ξεχνά τι του στέρησαν. Αυτό είναι το συγκλονιστικό σενάριο της δραματικής καθημερινής σειράς «Αγρια γη», που έρχεται στον ΣΚΑΙ το φθινό πώρο, το σενάριο της οποίας υπογράφει η έμπειρη πλέον Μαρία Γεωργιάδου, Ανθρώπινες σχέσεις, σύμφέροντα, πάθη και ακραίες καταστάσεις δοκιμάζουν καθημερινούς ανθρώπους.

Σε μια επαρχιακή πόλη, η ζωή κοντά στη γη κάνει τα πράγματα πιο απλά, πιο ουσιαστικά. Τα πρόσωπα είναι ευαίσθητα και ταυτόχρονα σκληρά σαν τη γη που τους θρέφει. Καλό και κακό συνυπάρχουν και οδηγούν τις ζωές τους σε έναν πόλεμο που δεν τελειώνει ποτέ. Τα κρυμμένα μυστικά, η ανάγκη για δικαίωση και η δίψα για εκδίκηση, σκεπάζουν τη φωνή της λήθης. Στην «Αγρια γη», η δύναμη της εκδίκησης συγκρούεται με τη δύναμη της αγάπης. Μιας αγάπης που ξεκίνησε μαζί με το κακό που έχει απλώσει τις ρίζες του παντού.

Ο Αρης γυρίζει στην «Αγρία γη» και πιάνει το νήμα της ζωής του ξανά. Μόνο που για να ενώσει τις άκρες του που κόπηκαν, θα πρέπει να σκάψει βαθιά και να τιμωρήσει αυτή που έφταιξε. Τη γυναίκα που άρπαξε την περιουσία του και του στέρησε τον μικρό του αδελφό, την Όλγα (Ζέτα Δούκα).

Επιστρέφει στο κτήμα των γονιών του, πλημμυρισμένος νοσταλγία και μνήμες κάποιες απ’ αυτές όμορφες και πάντα ζωντανές. Στιγμές με τους γονείς του, το άλογό του και την παιδική του φίλη, την Ελπίδα (Παναγιώτα Βιτετζάκη), την κόρη της γυναίκας που ευθύνεται για όλα.

Ο Άρης ξαναβλέπει την Ελπίδα, παντρεμένη πια και με παιδί. Οταν φτάνει στον τόπο του και χωρίς να το επιλέγει, γίνεται το πεπρωμένο της. Το ίδιο όμως κι εκείνη γι’ αυτόν. Γίνεται η δύναμη που θα μπορού σε να τον επαναφέρει σ’ αυτό που είναι στ’ αλήθεια, στον άντρα που θέλει να αγαπήσει, να αγαπηθεί και να αφήσει το βαρύ φορτίο της εκδίκησης πίσω του.