Ήλιος εξελίξεις, υποψιες εναντιον της Αλίκης

Εξελίξεις και ανατροπές περιμένουν τους τηλεθεατές της σειράς «Ήλιος», στα επόμενα επεισόδια.Ο Πετρος προτεινει στον Δημητρη να τον βοηθησει στις ερευνες του, προκειμενου να απαλλαγει η Ληδα απ’ ολα αυτα που τη βαραινουν.

Στο χθεσινό επεισόδιο 19, Τρίτη 13 Οκτωβρίου, είδαμε πως η Μυρτω αναγκαζει τη Νικη και τον πατερα της να παψουν να παιζουν κρυφτο και να της αποκαλυψουν την σχεση τους, δηλωνοντας πως δεν εχει κανενα προβλημα να ειναι ζευγαρι οι δυο τους. Ξαφνικα, ολοι θα λαβουν ανωνυμα μηνυματα στα κινητα τους, που κατηγορουν τη Ληδα για παραλληλη σχεση με τον Δημητρη και τον Φιλιππο…!

Σήμερα Τετάρτη 14 Οκτωβρίου θα δούμε ότι το υβριστικο μηνυμα εναντιον της Ληδας εχει αναστατωσει τοσο την ιδια οσο και τους παραληπτες του. Ποιος μπορει να το στελνει και γιατι; Ο Πετρος προτεινει στον Δημητρη να τον βοηθησει στις ερευνες του, προκειμενου να απαλλαγει η Ληδα απ’ ολα αυτα που τη βαραινουν. Η Ληδα θα ανακοινωσει κατι στον Δημητρη που θα τον απογοητευσει. Η Κατερινα δεν μπορει να ηρεμησει κατω απ’ την εντονη επιρροη του Ισακιδη, ενω η Μαρια προσπαθει να την πεισει να πει ο,τι ξερει για να μη βρεθει κι εκεινη στη θεση της Αγγελικης. Ο Δημος και η Νικη χαιρονται που τα παιδια τους αποδεχονται τη σχεση τους. Ενα δυσαρεστο γεγονος, ωστοσο, προκειται να καταστρεψει το πρωτο τους οικογενειακο τραπεζι. Παραλληλα, μια αυθορμητη κινηση της Αλικης στη δουλεια της θα κινησει σοβαρες υποψιες στον Δημητρη εναντιον της…