ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 – ΠΡΕΜΙΕΡΑ 14/09

Μια μητερα αρχηγος. Τεσσερις γιοι καλα προστατευμενοι. Μια νεα γυναικα μπαινει στη ζωη τους, θυμα και θυτης μαζι. Ενας μεγαλος ερωτας γεννιεται και παλευει να βρει τη λυτρωση απο ενα παρελθον γεματο μυστικα και παθη. Ολα ανατρεπονται. «Αγγελικη». «Μπορει ο ερωτας να νικησει τον πονο;»

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1

Η Αγγελικη Γρηγοριου (Μαιρη Μηνα) ειναι μια νεαρη νοσοκομα, η οποια μολις ξεκινησε να δουλευει στο σπιτι της οικογενειας Αργυρου. Εχει ερθει για να βοηθησει στην αναρρωση της Αθηνας Αργυρου (Φιλαρετη Κομνηνου), την κεφαλη της οικογενειας. Η Αθηνα αντιμετωπιζει καποια προβληματα υγειας τα οποια προσπαθει να ξεπερασει με την καθοδηγηση και την στηριξη της Αγγελικης. Με την γοητεια, τον επαγγελματισμο και την φαινομενικη αθωοτητα της, η Αγγελικη κερδιζει γρηγορα την εμπιστοσυνη, αλλα και το ενδιαφερον ολων των μελων της οικογενειας, χωρις να κινησει υποψιες για την πραγματικη της ταυτοτητα και τα κρυφα της σχεδια.

17 χρονια τωρα η Αγγελικη προσπαθει να αφησει πισω της το κοριτσι που καποτε ηταν, την Μαργαριτα, ομως δεν εχει καταφερει να ξεχασει ουτε στιγμη τι της εχουν κανει. Ο ερχομος της στο σπιτι της οικογενειας Αργυρου δεν ειναι τυχαιος. Υποκινειται απο τη βαθια της επιθυμια να παρει εκδικηση απο αυτους που της προκαλεσαν το μεγαλυτερο πονο που θα μπορουσε ποτε να νιωσει. Τα τεσσερα αδερφια της οικογενειας Αργυρου, ο Στεφανος (Γιωργος Χρυσοστομου), ο Παυλος (Ιωαννης Παπαζησης), ο Δημητρης (Πανος Βλαχος) και ο Νικολας (Αλεξανδρος Περρος) … κατεστρεψαν τη ζωη της ενα βραδυ πριν απο πολλα χρονια. Οι οδυνηρες αναμνησεις εκεινης της νυχτας εχουν στοιχειωσει τη ζωη της.

Μια ζωη που αλλαξε για παντα τη νυχτα που τελειωσε βιαια η νεανικη της αθωοτητα και γεμισε η ψυχη της με πονο, θυμο, αλλα κυριως με μια υποσχεση στον εαυτο της για εκδικηση. Η Αγγελικη, απο τοτε που συναντησε την Αθηνα στο νοσοκομειο εχει μονο εναν σκοπο: να μπει στην οικογενεια Αργυρου και να τους κανει ολους να πληρωσουν για το κακο που της εκαναν. Οταν καταφερνει να μπει στο σπιτι της πανισχυρης οικογενειας, ξερει οτι πλεον θα μπορεσει να βαλει σε εφαρμογη το σχεδιο της.

Η εκδικηση γινεται ο φαρος που φωτιζει τις μερες και τις νυχτες της. Το χρωστα στον εαυτο της και στους ανθρωπους που εχασε… Η μοιρα ομως που συχνα παιζει παραξενα παιχνιδια, αποφασιζει να δοκιμασει την Αγγελικη βαζοντας στο σχεδιο της το μεγαλυτερο εμποδιο: την ιδια της την καρδια.

Η Αγγελικη ανακαλυπτει οτι η καρδια εχει τους δικους της νομους και οτι ο ερωτας εχει τη δυναμη να ορθωσει το αναστημα του απεναντι στον πονο και να τον πολεμησει.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ



ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 – ΠΡΕΜΙΕΡΑ 14/09