Γη της ελιάς: Η δράση όλων των ηρώων θα μας καθηλώσει

Γη της ελιάς: Ο Θανάσης εξαπατά την Αρετή

Όπως ήδη έχουμε κάνει γνωστό, ο Θανάσης και η Αρετή θα έρθουν πολύ κοντά, στη Γη της ελιάς. Πληγωμένη εκείνη από όλα όσα συνέβησαν, αποφασίζει να ανοίξει την καρδιά της στον άνθρωπο που την πολιορκεί. Όμως ποιες θα είναι οι συνέπειες;

Οι μέρες κυλούν και ο Θανάσης έρχεται ολοένα και πιο κοντά στην Αρετή. Έτσι σύντομα θα της ζητήσει να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Εκείνη βέβαια είναι διστακτική. Η Αναστασία την προειδοποιεί, όμως η Αρετή την αγνοεί.

Σύντομα θα επισφραγίζουν την σχέση τους με μια συνεργασία. Ο Θανάσης της προτείνει να ανοίξουν μια επιχείρηση μαζί, μάλιστα της λέει πως πρόκειται για μια αρκετά κερδοφόρα δουλειά.

Η Αρετή δέχεται και δίνουν “τα χέρια”. Τον εμπιστεύεται απόλυτα, κι έτσι εκείνος ξεκινά τις διαδικασίες για το στήσιμο της νέας επιχείρησης τους.

Κάνεις όμως δεν γνωρίζει πως πρόκειται να εξελιχθεί αυτή η απόφαση τους. Ο Θανάσης εξαπατά την Αρετή, κι αυτή η κίνηση του θα φέρει ολέθριες συνέπειες για όλους…

Λίγες μέρες μας χωρίζουν απ’ την μεγάλη πρεμιέρα της δραματικής σειράς Η Γη της Ελιάς. Η αυλαία ανοίγει την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 21:00. Οι ήρωες μας επιστρέφουν στις οθόνες μας και καλούνται να αντιμετωπίσουν νέες περιπέτειες. Ο Κούλης Νικολάου, ο οποίος υποδύεται τον Δημοσθένη μίλησε για τον ρόλο του στον δεύτερο κύκλο της σειράς Η Γη της Ελιάς.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός δήλωσε: “Η δράση όλων των ηρώων, όχι μόνο του Δημοσθένη, θα μας καθηλώσει”. Ο Κωνσταντίνος είναι τελικά ένα από τα μεγάλα θύματα του Δημοσθένη κι αυτό τον καθιστά ήρωα, καθώς θα περάσει από πολλά στάδια. Ως θεατές έχουμε μεγάλη αγωνία για το τι θα συμβεί μεταξύ τους. Θα μας χαρίσουν έντονες σκηνές”.

“Μπορώ όμως να πω ότι ο ήρωας αυτός θα φτάσει εκεί όπου η φαντασία και η σεναριακή μαεστρία της Βάνας Δημητρίου μπορούν να φτάσουν”, επισήμανε ο Κούλης Νικολάου.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στο στόχαστρο του Δημοσθένη θα βρεθεί και η Ισμήνη, την οποία θα απειλήσει. Ο Κούλης Νικολάου μας ανέφερε πως στον δεύτερο κύκλο της σειράς Η Γη της Ελιάς στη, ο γιος του και η κόρη θα εμφανιστούν στην Μάνη.
Δύο νέοι χαρακτήρες με νέες ιστορίες που θα μας συναρπάζουν.

Γη της ελιάς: το νέο τρέιλερ πριν την πρεμιέρα

Μια πρώτη γεύση πήραμε και κάποιες από τις απορίες μας άρχισαν να λύνονται, με το νέο τρέιλερ της αγαπημένης σειράς Η Γη της Ελιάς. Λίγο πριν την πρεμιέρα, μέσα από ένα μικρό βίντεο είδαμε την Αθηνά να περνά δύσκολες ώρες στην φυλακή και την Μαρία να πασχίζει για να την παρηγορήσει.

Η Άννα και η Ευτυχία τρέμουν στην ιδέα πως σύντομα όλα θα βγουν στην επιφάνεια.Την ίδια στιγμή ο Κουράκος ψάχνει ασταμάτητα για νέα στοιχεία που αφορούν την δολοφονία του Ανέστη. Όμως αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών είναι ο έρωτας του αστυνόμου για την Ευτυχία.

Ο Άρης την διεκδικεί με κάθε τρόπο, προσπαθεί να την πείσει να μείνει κοντά του. Όμως εκείνη φαίνεται να ανταποκρίνεται στον έρωτα του Κουράκου. Στο τρέιλερ ο Γιώργης Κουράκος ακούστηκε μαγεμένος από την πανέμορφη Ευτυχία.