Γλυκάνισος: με ποιόν πιάνεται στα χέρια ο Στρατής για χάρη της Ραζάν;

Γλυκάνισος επόμενα επεισόδια: Ο Στρατής και η Ραζάν συναντιούνται κρυφά και τα βλέμματά τους «βγάζουν φωτιές». Ανησυχία υπάρχει από τη μεριά του Πωλ, ο οποίος εκφράζει φόβους στον Μπίλι, ότι έχουν αρχίσει να γίνονται αισθητές οι εξαφανίσεις προσφύγων. Το περιοδικό Tv24 έχει όλο το ρεπορτάζ από τα επόμενα επεισόδια…

Γλυκάνισος spoiler: ο Μπίλι της κάνει χυδαία παρενόχληση

Παράλληλα, η Ραζάν στέλνει φαγητό στον Στρατή μέσω του Καρίμ και μέσα στο πακέτο έχει κρύψει ένα σημείωμα. Η Ραζάν επιστρέφει στο κατάλυμα και ο Καρίμ της λέει: «Τα έμαθα όλα», της λέει ο Καρίμ και εκείνη κάνει την ανήξερη. Εκείνος αναφέρεται στο ρατσιστικό επεισόδιο στην ταβέρνα της Χρυσάνθης και όχι για τον Στρατή.

Παράλληλα, ο Στρατής επιστρέφει σπίτι αφήνοντας το σακάκι του στον καναπέ. Από μέσα, πέφτει το σημείωμα της Ραζάν. Η Ερμιόνη το βρίσκει και όταν το διαβάζει σοκάρεται καθώς πιστεύει πως κάτι ερωτικό συμβαίνει ανάμεσά τους. «Βρήκα αυτό το ραβασάκι, έπεσε από το σακάκι σου! Τι σημαίνουν όλα αυτά, Στρατή;», τον ρωτάει και εκείvos της λέει πως απλά ήταν ένα ευχαριστήριο σημείωμα από τη Ραζάν επειδή την έσωσε.

Εκείνη όμως δεν πείθεται. Στο μεταξύ, η επίθεση στον Αγγελο εγείρει συναγερμό μεταξύ των φίλων του, ενώ στην Αθήνα, ο Αντρέας δίνει τη δικογραφία για το ναυάγιο στην Ελεάνα και συζητούν για τους πληρωμένους ψευδομάρτυρες εναντίον του Στρατή.

Σοκ περιμένει τον Νικήτα, καθώς ψαρεύει ένα… πτώμα. Κι ενώ ο Αγγελος και η Μαργαρίτα βρίσκονται στο τμήμα για αναγνώριση του νεκρού, το διαβατήριο που βρέθηκε πάνω του αποδεικνύεται ότι είναι του πρόσφυγα Αμπντούλ.

Στο μεταξύ, στα χέρια του Μενέλαου φτάνουν κάποιες φωτογραφίες που δείχνει τον Εκτορα με άλλη γυναίκα σε τρυφερά τετ α τετ και χωρίς να χάσει ευκαιρία πάει να βρει τον Φίλιππο: «Κοίτα να μαζέψεις τον γιο σου! Δεν μπορεί να ξεφτιλίζει έτσι την κόρη μου». Και όσο συμβαίνουν όλα αυτά, ο Ευστρατίου καλεί τον Θανάση για κατ’ ιδίαν συζήτηση και του λέει ότι αν ξαναπάει για έρευνες, παρακούοντας τις εντολές του, θα τον μεταθέσει στην τροχαία.

Η Ραζάν μετά τη συνάντησή της με τον Στρατή επιστρέφει στο κατάλυμα και λέει στη Φατιμέ ότι ζήτησε από τον Στρατή να μην την ενοχλήσει ξανά. Μέσα στο θολό και βροχερό νυχτερινό τοπίο, το αυτοκίνητο του Στρατή βρίσκεται λίγο πριν τον γκρεμό. Πίσω στο κατάλυμα, ένα χέρι, που κρατάει περίστροφο, σημαδεύει τη Ραζάν!

Παράλληλα, ο Ραφαήλ υποπτεύεται πως η Αλίκη έχει κάποιο «δεσμό» στην Αθήνα. Ενώ στην ταβέρνα της Χρυσάνθης ο Μπίλι παρενοχλεί σεξουαλικά τη Ραζάν, η Χρυσάνθη αποφασίζει να την απολύσει, αλλά ο Χάρης θα πάει στο αστυνομικό τμήμα να καταγγείλει την παρενόχληση. Μόλις ο Στρατής το μαθαίνει πάει να βρει τον Μπίλι και πιάνονται στα χέρια!