Ελίφ: αποκάλυψη βόμβα για την Κιγιμέτ!

Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Ελίφ: Ο Κερέμ εξομολογείται τον έρωτά του στην Ασλί. Η Μελέκ και η Χουμερά είναι αποφασισμένες να βγάλουν στην επιφάνεια τα ψέματα της Κιγιμέτ.

Ελίφ: η οργή του Τουφάν, το ταξίδι και η αποκάλυψη

H Μελέκ, η Ασλί και η Ελίφ ετοιμάζονται να πάρουν μια πολύ σημαντική απόφαση για τη ζωή τους. Λίγο αργότερα, η Μελέκ συναντιέται με την πολύχρονη φίλη της Ζουλιντέ και αφού μιλάνε παίρνει μια απόφαση, που θυμώνει πολύ την Κιγιμέτ. Η τελευταία δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που πρότεινε ο Κερέμ στη Μελέκ και ότι εκείνη το δέχτηκε. Όλοι, εκτός από την Κιγιμέτ, είναι σε καλή διάθεση στην έπαυλη. Η Ματσιντέ ανακοινώνει ότι η Μελέκ θα μείνει μαζί τους. Μετά από αυτό, η Κιγιμέτ μιλάει άσχημα για τη Μελέκ και η Χουμεϊρά δεν μπορεί να το αντέξει αυτό. Στο τέλος, η Μελέκ έρχεται πιο κοντά στη Χουμεϊρά και της λέει τα πάντα για την Κιγιμέτ. Η Χουμεϊρά παθαίνει σοκ.

Έπειτα, η Μελέκ προσπαθεί να της αποκαλύψει τη φοβερή αλήθεια στη Ματσιντέ. Εκείνη όμως δυσκολεύεται να βγάλει νόημα από τα λόγια της. Την επόμενη μέρα, ο Τουφάν συναντάει τη Ζουλιντέ και την προκαλεί. Η Ζουλιντέ τυφλώνεται από τον θυμό της και στο τέλος, ο Τουφάν αρχίζει να χτυπάει ό,τι βρίσκει μπροστά του και δύο άντρες έρχονται για βοήθεια. Ο Τουφάν δραπετεύει, ενώ παράλληλα η Μελέκ αποφασίζει να μιλήσει για τις ανησυχίες της στη Χουμεϊρά. Η επιστροφή της Κιγιμέτ όμως κάνει τα πράγματα πιο περίπλοκα. Κι ενώ η Ζουλιντέ πιστεύει ότι μόνο αν κάνει αναφορά για τον Τουφάν στην αστυνομία θα καταφέρει να τον ξεφορτωθεί, ο Σαφάκ προσπαθεί να τη σταματήσει.

Παράλληλα, η κατάσταση με το ματωμένο πουκάμισο πρόκειται να βάλει φωτιά στην έπαυλη… Η Χουμεϊρά κάνει μερικές ερωτήσεις στην Κιγιμέτ για να μάθει αν λέει ψέματα. Μαζί με τη Μελέκ προσπαθούν να ανακαλύψουν τα ψέματα της. Η Μελέκ λεει στη Χουμεϊρά ότι η Κιγιμέτ άλλαξε τα χάπια της Ματσιντέ για να τη δηλητηριάσει. Και αυτή είναι ο λόγος που η Μελέκ μπήκε στη φυλακή. Η Χουμερά την πιστεύει και απόφασίζει να το ερευνήσει. Η Χουμεϊρά μιλάει στον Λεβέντ και σχεδιάζουν να κάνουν ένα ταξίδι για να μάθουν περισσότερα για το παρελθόν της Κιγιμέτ. Η Κιγιμέτ ακούει μια συζήτηση ανάμεσα στη Μελέκ και τη Χουμεϊρά και φοβάται.

Από την άλλη, ο Κερέμ λέει στην αδελφή του ότι νιώθει τύψεις επειδή κατηγόρησε την Ασλί νομίζοντας ότι είχε σχέση. Η Μελέκ διστάζει να μοιραστεί αυτές τις πληροφορίες με την Ασλί. Συγχρόνως, η Χουμεϊρά και ο Λεβέντ δεν μπορούν να βρουν τίποτα στη γειτονιά της Κιγιμέτ και απελπίζονται. Τελικά βρίσκουν μια γυναίκα που γνωρίζει την Κιγιμέτ. Η γυναίκα δεν θυμάται πολλά αλλά τους δίνει μερικές συγκλονιστικές πληροφορίες. Η Κιγιμέτ έχει έναν γιο!

Η Ασλί συναντά τον Κερέμ και εκείνη διαμαρτύρεται έντονα για τις υποθέσεις, που έκανε εις βάρος της. Ο Κερέμ δεν μπορεί να πει τίποτα, νιώθει τύψεις και μετανιώνει που δεν την εμπιστεύτηκε. Ο Μαχίρ συναντιέται με την Κιγιμέτ για τελευταία φορά και σπάει όλους τους δεσμούς μεταξύ τους. Δεν θέλει να μπλέξει άλλο στα κακοήθη σχέδιά της. Ο Κερέμ εξομολογείται τον έρωτά του για την Ασλί. Θα μπορέσει όμως η Ασλί να τον συγχωρήσει;