Elif επόμενα επεισόδια – Μελέκ:«Ήρθε το τέλος σου Κιγμέτ»

Ελίφ, η Μελέκ απειλεί να σκοτώσει την Κιγιμέτ!

Ο Μαχίρ ρίχνει την ευθύνη στην Κιγιμέτ για τον θάνατο της Φικρέτ:«Να σου πω μία είδηση που δεν ξέρεις; Η Φικρέτ Όβαλι. Τη σκότωσαν. Δεν ξαφνιάστηκες, ούτε λυπήθηκες. Μήπως το ήξερες; Μπορεί να μιλήσουν τα πράγματα που δεν μιλάνε και να μάθουμε αυτά που δεν λες εσύ. Όπως και να ‘χει τα ίχνη που έμειναν πίσω, θα πουν αυτά που δεν λες εσύ. Ας κάνουμε ένα τεστ στο αίμα που είναι επάνω. Για να ξεκαθαρίσει τίνος είναι το αίμα. » Η Κιγιμέτ θέλει να πάρει το ματωμένο πουκάμισο από το χέρι του Μαχίρ

Ο Λεβέντ αισθάνεται προσβεβλημένος από τη Χουμεϊρά επειδή δεν ακούει την εξήγησή του για τα γελοία νέα:«Την ημέρα που βγήκε αυτή η ανόητη είδηση έψαχνα αυτό εδώ, Χιουμεϊρά. Δεν απάντησα όταν τηλεφώνησες, επειδή δεν ήθελα να σου πω ψέματα. Δεν ήθελα να σου πω κατά λάθος για την έκπληξη. Κατάλαβες; Επειδή ήμουν αναστατωμένος, Χιουμεϊρά. Είχα μπερδευτεί από τη χαρά μου. Έχει σημασία πια, τι ήταν η έκπληξη; Θα αλλάξει το αποτέλεσμα όποια απάντηση κι αν σου δώσω; Εγώ έκανα άλλα όνειρα και κοίτα την κατάστασή μας! Εσύ όμως, μου έκανες μια πολύ ωραία έκπληξη. Με έβαλες στην ίδια ζυγαριά με εκείνον τον ελεεινό, τον Ταρίκ.»

Την επόμενη μέρα, ο Μαχίρ δίνει το ματωμένο πουκάμισο σε ένα εργαστήριο για ανάλυση και σοκάρεται όταν κοιτάζει τα αποτελέσματα. Ποτέ δεν μπορούσε να φανταστεί ότι το αποτέλεσμα θα ήταν αυτό. Ο Μαχίρ θέλει να συναντηθεί με την Κιγιμέτ.

Ο Λεβέντ αισθάνεται προσβεβλημένος από τη Χουμεϊρά επειδή δεν ακούει την εξήγησή του για τα γελοία νέα. Βάζει το δαχτυλίδι στο χέρι της Χουμεϊρά με θλίψη. Την επόμενη μέρα η Χουμεϊρά βλέπει το βίντεο με τις εξηγήσεις του Λεβέντ: «Φίλοι μου, στην πραγματικότητα δεν θα έκανα δηλώσεις… αλλά όσο σωπαίνω, το θέμα παίρνει συνέχεια διαστάσεις, δυστυχώς. Γι’ αυτό θα μιλήσω πρώτη και τελευταία φορά… και θα κλείσω αυτό το θέμα. Όπως ξέρετε, για ένα διάστημα ήμουν ο σωματοφύλακας της κυρίας Γιασμίν. Εξελίχθηκαν κάποια γεγονότα πέρα από τον έλεγχό μου. Αυτά ήταν δυσάρεστα γεγονότα για μένα».

«Η κυρία Γιασμίν είχε κάνει μια δήλωση. Είχε πει “Έχω σχέση με τον σωματοφύλακά μου, τον Λεβέντ”. Φίλοι μου, αυτό είναι εντελώς ψέματα. Είναι στημένο. Είναι αβάσιμη είδηση. Είναι αβάσιμος ισχυρισμός. Με την κυρία Γιασμίν πέρα από την επαγγελματική σχέση… δεν μπορεί να υπάρξει άλλη σχέση. Επειδή εγώ είμαι επαγγελματίας… και μόλις έμαθα την είδηση, δήλωσα την παραίτησή μου. Φίλοι μου, καταλαβαίνετε ότι έχω κι εγώ προσωπική ζωή. Και εξαιτίας αυτών των ειδήσεων περνάω πολύ δύσκολες στιγμές. Θα σας παρακαλέσω για κάτι. Παρακαλώ, μην χαρίζετε χρόνο σε ανθρώπους… που δεν υπολογίζουν τους άλλους, παρά μόνο το δικό τους κέρδος» Μετά από αυτό, κρατά το δαχτυλίδι στο χέρι της σφιχτά.

Η Μελέκ συναντά την Κιγιμέτ στην παραλία. Η Κιγιμέτ αρχικά υποτιμά τη Μελέκ όμως εκείνη παραμένει ψύχραιμη. Η Μελέκ προσπαθεί να ασκήσει ψυχολογική πίεση στην Κιγιμέτ και στο τέλος τα καταφέρνει:«Κινδύνευσα πάρα πολύ εξαιτίας σας… Γι’ αυτό δεν σας φοβάμαι καθόλου πια. Σήμερα σας κάλεσα εδώ επειδή έχετε δικαίωμα να γνωρίζετε κάτι. Επειδή εγώ δεν παλεύω στα κρυφά, όπως εσείς. Οι ευκαιρίες τελείωσαν. Στενεύει και ο κύκλος για να δραπετεύσετε. Μόνο που αυτό εσείς το ξέρετε ήδη. Όμως, υπάρχει κάτι που δεν ξέρετε. Ήρθε το τέλος σας, κυρία Κιγμέτ. Κι αυτό θα συμβεί από τα δικά μου χέρια. Το δικό σας θανατηφόρο χτύπημα θα είναι από μένα.»…