Ελίφ: η Κιγιμέτ εμφανίζει τον αδερφό των Κερέμ-Χουμεϊρά!

Ελίφ: Ο Κερέμ μαθαίνει την αλήθεια από τη Χουμεϊρά για τον ετεροθαλή αδελφό τους και γίνεται έξαλλος με την Κιγιμετ για την προδοσία στη μητέρα τους. Στο μεταξύ η Κιγιμετ, για να καλύψει τον Μαχίρ, παρουσιάζει έναν ηθοποιό για παιδί της.

Ελίφ: το σατανικό σχεδιο της Κιγιμέτ

H Κιγιμετ αναζητά τη Χουμεϊρά στον κήπο και προσπαθεί να την εμποδίσει από το να μιλήσει για όσα έμαθε στον Κερέμ. Όταν εκείνος έρχεται σπίτι, η Χουμεϊρά θέλει να τα πει όλα, αλλά η Κιγιμετ επεμβαίνει και ζητάει από τον ανιψιό της να τη συνοδέψει στον ψυχολόγο.

Στο μεταξύ, η Ζουλιντέ και ο Σαφάκ περνούν μαζί όμορφες στιγμές και μιλούν για το παρελθόν και λυπούνται για ό,τι συνέβη. Την ίδια ώρα η Λεμάν με τον Τουφάν καταστρώνουν νέα σχέδια για να τους χωρίσουν.

Οταν η Κιγιμετ και ο Κερέμ επιστρέφουν από τον γιατρό, εκείνη τηλεφωνεί στον Μαχίρ για να τον ενημερώσει για το τι συνέβη: «Η Χουμεϊρά ξέρει τα πάντα. Πήγε στην παλιά μας γειτονιά και της είπαν ότι έχω έναν γιο, αλλά για να μη φτάσουν σ’ εσένα τους είπα ότι πέθανε! Βρίσκονται πολύ κοντά σου, γιε μου», του λέει και η Μελέκ που βρίσκεται απέξω και την κρυφακούει σοκάρεται και τρέχει αμέσως να το πει στη Χουμεϊρά.

Στο οικογενειακό δείπνο η Χουμεϊρά μιλάει σαρκαστικά στην Κιγιμετ και υπάρχει μεγάλη ένταση μεταξύ τους. Ο Κερέμ συμφιλιώνεται με τη μητέρα και την αδελφή του και παίρνει την έγκρισή τους για τη συμφωνία συνεργασίας με τη νέα εταιρεία, ενώ μιλάει με τη Ρανά για όσα σκοπεύουν να πετύχουν. Εκείνη έχει άλλα σχέδια.

η Κιγιμετ καταστρώνει ένα σχέδιο ώστε η Χουμεϊρά και οι άλλοι να μην μπορούν να καταλάβουν ότι ο Μαχίρ είναι ο γιος της. Βρίσκει από ένα πρακτορείο έναν ηθοποιό, τον Μουράτ, και εκείνος υποδύεται τον γιο της και αδελφό της Χουμεϊρά και του Κερέμ.

Ο Μαχίρ είναι εξαιρετικά ανήσυχος εξαιτίας του σχεδίου της Κιγιμετ και φοβάται ότι θα μάθουν ποιος είναι στην πραγματικότητα και δεν θέλει να χάσει τη Μελέκ. Η Χουμεϊρά είναι πραγματικά θυμωμένη με τη θεία της, αλλά δεν μπορεί να είναι θυμωμένη με τον Μουράτ, επειδή είναι αθώος.

Προσπαθεί να τον γνωρίσει κάνοντας ερωτήσεις στην Κιγιμετ. Εκείνη δείχνει ευχαριστημένη λόγω της επίδρασης του σχεδίου της στην ανιψιά της, η οποία όμως δεν θέλει να μάθει τίποτα η Ματσιντέ για την ύπαρξη του Μουράτ.

Ο Κερέμ, η Ασλί, ο Ακίν, η Μπιρτσέ και η Ελίφ πάνε για πικνίκ. Η Ελίφ είναι εκείνη που κάλεσε και τον Κερέμ και η Ασλί ενοχλείται από τον ερχομό του αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Ο Κερέμ προσπαθεί να εκμεταλλευθεί κάθε ευκαιρία για να μιλήσει μαζί της, αλλά εκείνη δεν θέλει.

Η Μελέκ και η Χουμεϊρά συζητούν για τον Μουράτ και η Μελέκ της προτείνει να μιλήσει στον Κερέμ γι’ αυτή την κατάσταση, πριν τη μάθει από οποιονδήποτε άλλον. Ετσι η Χουμεϊρά συναντά τον Κερέμ στο πάρκο και αρχίζει να του λέει όλη την ιστορία.

«Εχουμε έναν αδελφό», ξεκινάει να λέει. «Ο πατέρας μας είχε κάνει μια εξωσυζυγική σχέση και από αυτή προέκυψε ένα μωρό που είναι αδελφός μας. Κι εγώ είμαι σοκαρισμένη και θυμωμένη με τον πατέρα μας που του έμαθα, αλλά αυτή είναι η αλήθεια», του λέει.

Ο Κερέμ δεν θέλει να πιστέψει ότι ο πατέρας του θα μπορούσε να προδώσει τη μητέρα τους και σοκάρεται ακόμα περισσότερο όταν μαθαίνει πως η μητέρα του αδελφού τους είναι η Κιγιμέτ! Καθώς προσπαθεί να φύγει βιαστικά, ο Μουράτ εμφανίζεται μπροστά του και του λέει πόσο χαρούμενος είναι που είναι μέλος της οικογένειάς τους. Ο Κερέμ θυμώνει και φεύγει.

H Ζουλιντέ αρχίζει να έχει κάποια περίεργα συμπτώματα που την κάνουν να έχει αναγούλες και να θέλει συνεχώς να είναι ξαπλωμένη. Τόσο η ίδια όσο και οι άλλοι πιστεύουν πως είναι άρρωστη. Ενα πρωί η Λεμάν δέχεται ένα τηλεφώνημα από μια φίλη της, που της λέει πως η νύφη της είναι έγκυος. Τότε η Ζουλιντέ χαμογελάει, πιάνει την κοιλιά της και ευελπιστεί τα συμπτώματα που έχει να προμηνύουν μια εγκυμοσύνη,