Elif επόμενα επεισόδια: Η Κιγιμέτ και η Ματσίντε πάνε στο σπίτι της Μελέκ…

Η Κιγιμέτ κλαίγοντας προσπαθεί ύπουλα να πάρει τον Μαχίρ με το μέρος της:«Τα λόγια σου με πληγώνουν. Η συγγνώμη σου δεν έχει πια καμία αξία για μένα. Άλλωστε εσύ έβλεπες στο πρόσωπό μου μια αδίστακτη δολοφόνο. Πώς να σε συγχωρήσω γι’ αυτό; Νόμιζες ότι η μητέρα σου που σε έβαζε πάνω απ’ τη ζωή της, είναι ικανή να διαπράξει φόνο. Υπάρχει κάτι πιο τρομακτικό απ’ αυτό; Συνειδητοποιείς ότι ακόμη με κατηγορείς για κάτι που δεν έκανα; Αν θέλεις να προλάβεις τα χειρότερα, πρέπει να κάνεις το εξής. Πάψε να με κατηγορείς άδικα. Εμπιστεύσου τη μητέρα σου.» Φυσικά όλο αυτό είναι ένα θέατρο από μέρους της Κιγιμέτ.

Η Kιγιμέτ αλλάζει επίσης το πουκάμισο, που έχει αίμα πάνω του, με ένα διαφορετικό πουκάμισο, όταν ακούει ότι ο Μαχίρ θα κάνει τεστ DNA στο πουκάμισο…Ελίφ επόμενα επεισόδια

Ο Κερέμ λαμβάνει τις αναλύσεις από το εργαστήριο που έκανε η Μελέκ και σοκάρεται, από αυτό που διαβάζει. Το λέει και στους άλλους και καταλαβαίνουν όλοι αμέσως ότι έκαναν ένα τεράστιο λάθος σε σχέση με τη Μελέκ:«Σήμερα πήγα στο εργαστήριο. Είχα ζητήσει κάποια αποτελέσματα. Όσο έμενε η Σερτσέ στην έπαυλη είχε στείλει για ανάλυση τα χάπια της μητέρας μας. Βρήκα τ’ αποτελέσματα στο αρχείο τους. Πλέον είμαι πεπεισμένος για την αθωότητά της. Ταλαιπωρήσαμε έναν αθώο άνθρωπο. Ένας άνθρωπος που προσπαθεί να δηλητηριάσει τη μητέρα μου για ποιον λόγο θα πήγαινε για ανάλυση τα φάρμακά της;»

Η Μελέκ λέει στην Ασλί, που έχει τις ενστάσεις της, πως σκέφτεται να ηχογραφήσει την Κιγιμέτ κρυφά την ώρα που ομολογεί όλα της τα εγκλήματα:«Μην φοβάσαι. Κοίτα, ξέρω ότι δεν θα είναι εύκολο.Άνθρωποι σαν κι εμάς, δεν μπορούν να πολεμήσουν τους κακούς ανθρώπους με τα ίδια τους τα όπλα. Ξέρουμε όμως να χτυπάμε όταν ο άλλος δεν το περιμένει. Λογικά δεν το περιμένει από εμένα. Θα έρθει η στιγμή όμως που θα αποτύχουν τα σχέδιά της. Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη. Το πιστεύω, ειλικρινά. Θα τα καταφέρουμε, Ασλί.»

Η Κιγιμέτ και η Ματσίντε πάνε στο σπίτι της Μελέκ. Η Μελέκ ενοχλείται πολύ από το γεγονός ότι η Kιγιμέτ έρχεται στο σπίτι της… Η Κιγιμέτ ζητάει συγνώμη από την Μελέκ:«Κοίτα, εγώ ήρθα να σου ζητήσω συγγνώμη. Θέλω να τελειώσει αυτή η κατάσταση μεταξύ μας. Όταν άκουσα όσα μας είπε ο Κερέμ κατάλαβα τι καλός άνθρωπος είσαι. Αντιλήφθηκα τι αγάπη τρέφεις για τη Ματζιντέ. Γι’ αυτό αν ποτέ σε προσέβαλα ή σε στενοχώρησα συγχώρεσέ με.»