Elif επόμενα επεισόδια: Πρόταση γάμου, απαγωγή, εκβιασμός

Ο Κερέμ είναι πολύ ενθουσιασμένος με την ιδέα να συνεργαστεί με την εταιρεία ρούχων Dream-Tex. Ωστόσο, αυτή η επένδυση απαιτεί τεράστιες οικονομικές δαπάνες. Η Ράνα είναι αντίθετη στην ανάληψη κινδύνων, κάτι που έχει το αντίθετο αποτέλεσμα και μάλιστα ενθαρρύνει την οικογένεια Χακτανίρ να συνάψει συμφωνία συνεργασίας. Κανείς δεν ξέρει ότι η Ράνα βρίσκεται πίσω από όλη την επιχείρηση.

Η Ματζιντέ είναι πανευτηχείς καθώς η Μελέκ εξέφρασε την επιθυμία να τερματίσει τη διαμάχη με την Κιγιμέτ. Στο μεταξύ, η Κιγιμέτ βρίσκει την ηχογράφηση στο τηλέφωνο της Μελέκ όπου ομολογεί όλα της τα εγκλήματα. Η Μελέκ όμως την πιάνει να ψαχουλεύει τα πράγματά της και δεν προλαβαίνει να την σβήσει.

Παράλληλα η Χουμειρά στέλνει τον Λεβέντ σε μια καλύβα στο δάσος για επιδιορθώσεις. Εκεί τον περιμένει μια τεράστια έκπληξη καθώς η Χουμειρά είναι εκεί, του ζητάει μια δεύτερη ευκαιρία και του κάνει πρόταση γάμου:«Εσύ ήσουν απ’ την αρχή απολύτως ειλικρινής μαζί μου. Μου συμπεριφέρθηκες με τον καλύτερο τρόπο. Τα τραύματά μου όμως είναι ακόμη νωπά. Η εμπιστοσύνη μου καταρρέει με το παραμικρό. Μετά τα τελευταία γεγονότα κατάλαβα, ότι με αυτόν τον τρόπο προστατεύω τον εαυτό μου. Αλλά δεν έπαψα ούτε στιγμή να σε αγαπάω. Πίστεψέ με. Θέλω να σε κάνω ευτυχισμένο. Θέλω να είμαστε και οι δύο ευτυχισμένοι. Αυτή τη φορά θα κάνω εγώ την ερώτηση. Νομίζω ότι οφείλω να το κάνω αυτό. Θέλω να κάνουμε μια νέα αρχή. Θέλω να βαδίζουμε μαζί. Να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες μαζί. Να περάσουμε όλη μας τη ζωή μαζί. Θα με παντρευτείς;»

Εντωμεταξύ η Κιγιμέτ έχει οδηγηθεί σε παράνοια! Όταν μαθαίνει ότι η Μελέκ πρόκειται να πάει στην αστυνομία απάγει την μικρή Ελίφ!

Η Μελέκ αποφασίζει να μπει στο τμήμα αλλά αλλάζει γνώμη όταν βλέπει το βίντεο, που στέλνει η Κιγιμέτ:«Κοίτα να δεις. Δεν μπορώ ν’ ασχοληθώ με τις ανοησίες σου τώρα. Μήπως πήγες να πάρεις την Ελίφ απ’ το σχολείο; Ήθελα να σου πω να μην περιμένεις άδικα. Η Ελίφ δεν είναι στο σχολείο. Θα τη φιλοξενήσω για λίγο καιρό. Αν ήμουν στη θέση σου, θα πρόσεχα πως μιλάω με μια γυναίκα που έχει χάσει τη λογική της. Πόσο μάλλον, αν αυτή η γυναίκα είχε στα χέρια της την κόρη μου. » Στο βίντεο, η Κιγιμέτ κρατάει τα μαλλιά της Ελίφ. Η Μελέκ είναι σε άθλια κατάσταση και παίρνει τις εντολές της Κιγιμέτ…