Ελίφ: Σοκαριστική αποκάλυψη από την Κιγιμέτ

Η Χουμεϊρά είναι πραγματικά θυμωμένη με τη θεία της. Η Κιγιμετ είναι ευχαριστημένη λόγω της επίδρασης του σχεδίου της στη Χουμεϊρά..

Ελίφ: ο Κερέμ δεν θέλει να το πιστέψει

H Χουμεϊρά μιλάει στον Λεβέντ και τη Μελέκ. Σκοπεύουν να φτάσουν στο μητρώο του νεκρού γιου της Κιγιμέτ. Όταν η Κιγιμέτ και ο Κερέμ επιστρέφουν από τον γιατρό, η Κιγιμέτ τηλεφωνεί στον Μαχίρ για να τον ενημερώσει για το τι συνέβη.

Ο Μαχίρ έχει βαρεθεί τις εντολές της αλλά παραμένει νευρικός. Όταν μιλάνε, η Μελέκ ακούει τη λέξη «ο γιος μου» από το στόμα της Κιγιμέτ και ενημερώνει τη Χουμεϊρά. Στο οικογενειακό δείπνο η Χουμεϊρά μιλάει σαρκαστικά στην Κιγιμέτ και υπάρχει μεγάλη ένταση μεταξύ τους…

Η Ασλί είναι σοκαρισμένη και δεν μπορεί να πιστέψει τις φήμες για τον μυστηριώδη γιο της Κιγιμέτ. Η Μελέκ από την άλλη φτάνει πολύ κοντά στο να μάθει ποιος είναι ο γιος της Κιγιμέτ αλλά τελικά αποτυγχάνει. Η τελευταία καταστρώνει ένα σχέδιο ώστε η Χουμεϊρά και οι άλλοι να μην μπορούν να καταλάβουν ότι ο Μαχίρ είναι ο γιος της.

Βρίσκει από ένα πρακτορείο κάστινγκ έναν ηθοποιό, τον Μουράτ, και εκείνος υποδύεται τον γιο της. Όταν η Χουμεϊρά την ακούει, θυμώνει τόσο με τη θεία της όσο και με τον μπαμπά της.

Σύμφωνα με την ιστορία της Κιγιμέτ, ο Μουράτ είναι ο γιος του Σεβγκί, του πατέρα της Χουμεϊρά και του Κερέμ, επομένως είναι αδέλφια. Ο Μαχίρ είναι εξαιρετικά ανήσυχος εξαιτίας του σχεδίου της Κιγιμέτ. Φοβάται ότι θα μάθουν ποιος είναι στην πραγματικότητα και δεν θέλει να χάσει τη Μελέκ.

Η Χουμεϊρά είναι πραγματικά θυμωμένη με τη θεία της, αλλά δεν μπορεί να είναι θυμωμένη με τον Μουράτ επειδή είναι αθώος. Προσπαθεί να τον γνωρίσει κάνοντας ερωτήσεις στην Κιγιμετ. Η Κιγιμετ είναι ευχαριστημένη λόγω της επίδρασης του σχεδίου της στη Χουμεϊρά η οποία όμως δεν θέλει να μάθει τίποτα η Ματσιντέ για την ύπαρξη του Μουράτ.

Από την άλλη, ο Κερέμ δεν θέλει να πιστέψει ότι ο πατέρας του θα μπορούσε να προδώσει τη μητέρα τους. Καθώς προσπαθεί να φύγει βιαστικά, ο Μουράτ εμφανίζεται μπροστά του και του λέει πόσο χαρούμενος είναι που είναι μέλος της οικογένειάς τους. Ο Κερέμ θυμώνει και φεύγει. Αφού φεύγει, η Χουμέιρα ρωτάει τον Μουράτ τι σκέφτεται για το τεστ DNA και τον αναστατώνει.

Όταν ο Κερέμ ανακαλύπτει ότι έχουν άλλον ένα αδερφό, δεν μπορεί να δεχτεί την προδοσία του πατέρα του στη μητέρα του. Τελικά, έρχεται αντιμέτωπος με την Κιγιμετ και εκείνη ομολογεί την προδοσία τους στη Ματσιντέ. Η Χουμεϊρά θέλει να είναι σίγουρη ότι η μητέρα της δεν θα μάθει τίποτα για αυτήν την προδοσία.

Η Ματσιντέ παρατηρεί ότι λείπει μια σελίδα στο σημειωματάριό της, αλλά δεν μπορεί να θυμηθεί τι ήταν. Από την άλλη, η Κιγιμετ κυνηγά τη Ράνα για το επόμενο σχέδιό της. Εν τω μεταξύ, η Ράνα είναι έτοιμη να πετύχει τον στόχο της στην εταιρεία. Η Ζουλιντέ αρρωσταίνει για μέρες και αναρωτιέται αν είναι έγκυος…