Ελίφ: το σχέδιο καταστροφής του Κερέμ και της Χουμεϊρά από τη Ρανα

Ελίφ εξελίξεις: Ο Κερέμ συνάπτει μία μεγάλη συμφωνία συνεργασίας με μία άλλη εταιρεία, αλλά η Ρανά είναι αποφασισμένη να τον σαμποτάρει. Παράλληλα, η Ζουλιντέ και ο Σαφάκ δίνουν μία νέα ευκαιρία στον γάμο τους, ενώ ο Κερέμ και η Χουμεϊρά μαθαίνουν πως η Κιγιμέτ και ο πατέρας τους διατηρούσαν παράνομη σχέση.

Ελίφ: η Ρανά είναι αποφασισμένη να τους σαμποτάρει

O Εμιρχάν ζητάει συγγνώμη από τη Λεμάν επειδή με τη συμπεριφορά του τη στεναχωρεί. Παράλληλα, η Ζουλιντέ και ο Σαφάκ περνούν μαζί όμορφες στιγμές. Μιλούν για το παρελθόν και λυπούνται για ό,τι συνέβη, ενώ ο άντρας τής ζητάει συγγνώμη για την κακή συμπεριφορά του και υπόσχονται να μην κρατήσουν κανένα μυστικό ο ένας από τον άλλον και να μην αφήσουν ξανά κανέναν να μπει ανάμεσά τους.

Την ίδια ώρα, η Μελέκ ακούει τη λέξη «ο γιος μου» από το στόμα της Κιγιμέτ και ενημερώνει τη Χουμεϊρά. Στο οικογενειακό δείπνο, η τελευταία μιλάει σαρκαστικά στην Κιγιμέτ και υπάρχει μεγάλη ένταση μεταξύ τους. Από την άλλη, η Ασλί είναι σοκαρισμένη και δεν μπορεί να πιστέψει τις φήμες για τον μυστηριώδη γιο της Κιγιμέτ.

Εν τω μεταξύ, η Μελέκ τηλεφωνεί συνέχεια στον Μαχίρ για να του πει κάποια νέα, αλλά δεν μπορεί να τον βρει. Παράλληλα, ο Κερέμ συμφιλιώνεται με τη μητέρα και την αδελφή του και παίρνει την έγκρισή τους για τη συμφωνία συνεργασίας με τη νέα εταιρεία. Η συνεργασία έχει διευθετηθεί, αλλά η Ρανά φαίνεται να έχει κάποιες κακές προθέσεις και είναι αποφασισμένη να αρπάξει την ευκαιρία για να σαμποτάρει τον Κερέμ.

Την ίδια ώρα, η Μελέκ φτάνει πολύ κοντά στο να μάθει ποιος είναι ο γιος της Κιγιμέτ, αλλά τελικά αποτυγχάνει, ενώ η τελευταία καταλαβαίνει ότι την υποψιάζονται και ετοιμάζει ένα σχέδιο αντιπερισπασμού.

Η Κιγιμέτ βρίσκει από ένα πρακτορείο κάστινγκ έναν ηθοποιό, τον Μουράτ, και εκείνος υποδύεται τον γιο της. Σύμφωνα με την ιστορία της Κιγιμέτ, ο Μουράτ είναι ο γιος του Σεβγκί, του πατέρα της Χουμεϊρά και του Κερέμ, επομένως είναι αδέλφια. Όταν η Χουμεϊρά την ακούει, θυμώνει τόσο με τη θεία της όσο και με τον μπαμπά της.

Ακόμη, τους εξομολογείται πως διατηρούσε παράνομο δεσμό με τον πατέρα τους και εκείνοι εξοργίζονται ακόμη περισσότερο με την κοροϊδία εναντίον της Ματσιντέ. Την επόμενη μέρα, ο Κερέμ, η Ασλί, ο Ακίν, η Μπιρτσέ και η Ελίφ πηγαίνουν για πικ νικ. Ο Κερέμ προσπαθεί να εκμεταλλευθεί κάθε ευκαιρία για να μιλήσει στην Ασλί. Αν και εκείνη επιχειρεί να τον αποφύγει, ο νεαρός καταφέρνει και της εκφράσει τα συναισθήματά του.

Εν τω μεταξύ, η Χουμεϊρά θέλει να είναι σίγουρη ότι η μητέρα της δεν θα μάθει τίποτα για το παρελθόν. Η Ματσιντέ παρατηρεί ότι λείπει μία σελίδα από το σημειωματάριό της, αλλά δεν μπορεί να θυμηθεί τι ήταν. Παράλληλα, η Κιγιμέτ κυνηγάει τη Ρανά για να μάθει για το επόμενο σχέδιό της. Από την άλλη, εκείνη είναι έτοιμη να πετύχει τον στόχο της στην εταιρεία. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Ζουλιντέ αρρωσταίνει για μέρες και αναρωτιέται αν είναι έγκυος…