ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 11-12-13-14-15

Οι περιλήψεις των νέων επεισοδίων 11, 12, 13, 14, 15 της σειράς ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 11 H αλήθεια για την πραγματική ταυτότητα του Μάρκου συγκλονίζει τον Δαμιανό, αφού μαθαίνει πως ο Μάρκος είναι γιος του Αντρέα και συνεπώς αδελφός του… Χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Ο Ζούβας, η Βάνα και η Σύλβια συνειδητοποιούν ότι δεν μπορούν να πουλήσουν τα παράνομα δια μάντια, γιατί θα πάνε φυλακή. Ο Μίμης είναι έτοιμος να τσακωθεί άσχημα με τον Ατσαλάκη για τα μάτια της Λατάνιας.Ο Μάρκος αποκαλύπτει και στη Σύλβια ότι είναι γιος του Αντρέα, ενώ στην εταιρία φτάνει μια μυστήρια επιστολή με παρα λήπτη τον Δαμιανό. Ο Λεωνίδας Και ο Βλάσης προσπαθούν να καταλάβουν αν κρύβεται ο Μάρκος πίσω από την εξαφάνιση του Αντρέα. Ο Ατσαλάκης έρχεται στα χέρια με τον Μίμη για χάρη της Λατάνιας.

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 12 Ο Θοδωρής προσπαθεί να πείσει τον Βλάση να κάνει πρόταση γάμου στη Μαρίνα. Η Ρενάτα με τον Αχιλλέα βάζουν την τελευταία υπογραφή για το διαζύγιό τους. Η αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας του Μάρκου θα φέρει ανατροπές και κανείς δεν ξέρει πώς θα αντιδράσει ο Αχιλλέας… Η Ρενάτα αντιλαμβάνεται πως ο Αχιλλέας πιστεύει ότι ο Μάρκος ευθύνεται για την εξαφάνιση του Αντρέα και βρίσκει το δαχτυλίδι στο γραφείο του. Του ζητάει εξη γήσεις, αλλά εκείνος τη διώχνει πικραμένος.

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 13 Η Ζωγραφιά και ο Δαμιανός απο φασίζουν να παντρευτούν. Ευτυχισμένη, η Σύλβια ετοιμάζεται να γιορτάσει την αποκάλυψη ότι ο Μάρκος είναι αδελφός της. Η Ρενάτα και ο Αχιλλέας ενημερώνονται πως ο Μάρκος δεν έχει σχέση με την εξαφάνιση του Αντρέα. Το θέμα όμως είναι αν η Ρενάτα θα τον συγχωρέσει για όσα της έκρυψε… Ο Δαμιανός προτείνει στη Ζωγραφιά να πάνε μαζί στη Σαμόα. Ο Ζούβας υποψιάζεται ότι ο Σήφης είναι μπλεγμένος σε κάτι παράνομο και ενημερώνει τη Φλωρέτα, που ανησυχεί. Ο Βλάσης ζητά από τη Μαρίνα να αναλάβει τη διεύθυνση της δραματικής σχολής. Ποια θα είναι η αντίδρασή της; Τι κινήσεις ετοιμάζεται να κάνει ο Μάρκος με το 30% των μετοχών της Sofo που βρίσκεται στα χέρια του;

Πέμπτη 01 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 14 Ήρθε η ώρα του ξεκαθαρίσματος και των μεγάλων αποφάσεων για όλους… Ο Αχιλλέας μιλά ανοιχτά με τον Μάρκο για τη μεταξύ τους έχθρα. Ο Βλάσης δίνει τελεσίγραφο στη Μαρίνα να αποφασίσει αν θα μείνει κο ντά του ή όχι. Ο Δαμιανός και η Ζωγραφιά ετοιμάζονται να φύγουν για πάντα. Η Φλωρέτα μαθαίνει πώς απέκτησε την περιουσία του ο Σήφης, ενώ η Σύλβια, που ετοιμάζει μεγά λη γιορτή για τον καινούριο της αδελφό, θα βρεθεί προ εκπλήξεων, ευχάριστων και δυσάρεστων.

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 15 Τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν καλά για τον Αχιλλέα, αφού γίνεται ο νέος πρόεδρος της Sofo, ενώ τα ξαναβρίσκει και με τον Λεωνίδα. Ξαφνικά όμως ανακαλύπτει τη νέα κίνηση ματ του Μάρκου σε σχέση με τη Ρενάτα: ο Μάρκος αποσύρεται από την εταιρία και της ζητά να τον ακολουθήσει στη Σικελία! Ο Αχιλλέας λοιπόν κινδυνεύει να χάσει για πάντα τη Ρενάτα, η οποία βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα.

 

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ