Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική σοκάρεται με τις αποκαλύψεις της Βιολέτας

Η Γη της Ελιάς: Τεράστιο σοκ για την Βασιλική

Υποσχόμενη πολλά, η αγαπημένη δραματική σειρά Η Γη της Ελιάς επιστρέφει, Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου. Πλοκή, βία και η δράση της μαφίας είναι τα κύρια θέματα που θα μας απασχολήσουν, στον δεύτερο κύκλο. Μπλεγμένη και η Βασιλική. Η φίλη της, Βιολέτα της αποκαλύπτει όλα όσα ξέρει…

Η νεαρή κοπέλα είναι παλιά συμφοιτήτρια της Βασιλικής από την Καλαμάτα. Η επίσκεψη της Βιολέτας αφορά ένα δυσάρεστο γεγονός, φτάνει στο Μάνη και ζητά βοήθεια από την Βασιλική. Φοβισμένη ψάχνει την φίλη της Νάντια, η οποία έχει εξαφανιστεί.

Η Βιολέτα είναι δυναμική και τολμά στην ζωή της. Η εξαφάνιση της φίλης της την έχει τρομοκρατήσει, φοβάται για την ζωή της Νάντιας. Απευθύνεται στον Φίλιππο και την Βασιλική για βοηθεια, αλλά δυστυχώς η κατάσταση σύντομα παίρνει άλλη τροπή.

Το ζευγάρι θα βρεθεί μπλεγμένο σε σκοτεινά και περίεργα μονοπάτια. Η Βασιλική δεν γνωρίζει το παραμικρό κι έτσι άθελα της μπλέκει.

Η Βιολέτα είναι χορεύτρια στο κλαμπ. Αποφάσισε να εργαστεί εκεί για τα χρήματα, όμως η “νύχτα” οδήγησε την κατάσταση εκτός ελέγχου. Τόσο η ζωή της, όσο και των γύρων της, βρίσκεται σε κίνδυνο. Η εξαφάνιση της φίλης της έφερε κακές σκέψεις στο μυαλό της, είναι βέβαιη πως κάτι κακό έχει συμβεί στην Νάντια.

Ενημερώνει την Βασιλική για την δράση του κυκλώματος και της αποκαλύπτει όλα όσα γνωρίζει. Της λέει για τους βιασμούς νεαρών κοριτσιών και τις εν ψυχρώ δολοφονίες. Η Βασιλική σοκάρεται με τις αποκαλύψεις της Βιολέτας. Πλέον γνωρίζει πολλά και η ζωή της κινδυνεύει, σύντομα θα γίνει και αυτή στόχος της μαφίας…

Χάνεται ο έλεγχος. Η Μυρτάλη πλησιάζει ολοένα και περισσότεροι τον Αλέξη και αποκτά συναισθήματα για εκείνον. Η κατάσταση μπλέκετε ακόμα πιο πολύ.

Η νεαρή κάνει την ανατροπή και βρίσκεται κοντά στον Αλέξη, το οποίο είναι κάτι που σίγουρα δεν θα της βγει σε καλό. Η Μυρτάλη εκμεταλλεύεται την άσχημη ψυχική του υγεία για να ζηλέψει ο Χρήστος, παράλληλα ικανοποιεί τις ερωτικές φαντασιώσεις της.

Με μια μεγάλη ανατροπή θα συνεχιστεί το ερωτικό τρίγωνο. Ο Χρήστος και ο Αλέξης γίνονται φίλοι κολλητή και ανατρέπουν τα σχέδια της Μυρτάλης. Πως θα αντιδράσει η Μυρτάλη όταν οι δυο άντρες της ζωής της έρθουν κοντά;

Βέβαια το πρώτο που θα πρέπει να κοιτάξει η Μυρτάλη, είναι η επιχείρηση της που πάει κατά διαόλου…