Η Γη της Ελιάς: καινούριο παράνομο ζευγάρι στη σειρά!

Η Γη της Ελιάς: Θα ανταποκριθεί ο Φίλιππος;

Αποκαλυπτικές οι εξελίξεις στο δεύτερο κύκλο της σειράς Η Γη της Ελιάς. Μετά τα όσα είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου ανάμεσα στην Μυρτάλη και τον Αλέξη, ένα νέο παράνομο ζευγαρι θα μας απασχολήσει στα νέα επεισόδια.

Αν και ο Φίλιππος με την Βασιλική είναι ένα αγαπημένο ζευγάρι, η Αρετή δεν μπορεί να συνηθίσει στην ιδέα πως η κόρη της τον παντρεύτηκε. Το μίσος της για τον Φίλιππο και την οικογένεια του δεν έχει σβήσει. Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια θα δούμε να σπέρνει την διχόνοια ανάμεσα στο ζευγάρι, ώστε να τους χωρίσει.

Σύμμαχος της θα είναι η Ασπασία η οποία της δίνει συμβουλές για να πετύχει τον στόχο της. Θα ρίξουν στο πλευρό του Φιλίππου μια νεαρή όμορφη κοπέλα, την Βιολέτα.

Η Βιολέτα είναι παλιά συμφοιτήτρια της Βασιλικής από την Καλαμάτα. Καταφτάνει στην Μάνη για να εντοπίσει την φίλη της που έχει εξαφανιστεί. Όταν η κοπέλα έρθει σε επαφή με την Βασιλική και τον Φίλιππο, η Αρετή θα το εκμεταλλευτεί και θα βάλει το σχέδιο της σε εφαρμογή. Θα ανταποκριθεί ο Φίλιππος; Ποιος θα είναι αυτός που θα βοηθήσει το ζευγάρι να μην φτάσει στο χωρισμό;