Η Γη της Ελιάς 2η Σεζόν: τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει, έμειναν μόνο λίγες μέρες από την έναρξη της δραματικής σειράς Η Γη της Ελιάς. Με αγωνία περιμένουν οι τηλεθεατές να δουν και πάλι τους πρωταγωνιστές να μπλέκονται σε νέες περιπέτειες, να αποδίδεται δικαιοσύνη αλλά και να έρθει η λύτρωση για κάποιους.

Η Γη της Ελιάς – αναμένεται να δούμε πολλά τη νέα σεζόν

Αυτά που αναμένεται να δούμε στις οθόνες μας τη νέα σεζόν είναι πολλά! Η Αθηνά φυλακίζεται για να ένα έγκλημα που δεν διέπραξε ποτέ, ο κόσμος της γκρεμίζεται. Ο Κουράκος και η Ιουλία χωρίζουν οριστικα, εκείνη παθιασμένη βρίσκει καταφύγιο στην αγκαλιά του Στάθη.

Το πτώμα του Ανέστη εντοπίζεται από την Μαργαρίτα και η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου. Οι δυο φίλες, Άννα και Ευτυχία προσπαθούν με κάθε τρόπο να κρύψουν τα ίχνη τους. Όμως ο Κουράκος είναι πολύ κοντά…

Το ερωτικό τρίγωνο Μυρτάλης – Αλέξης – Χρήστος αρχίσει να γίνεται επικίνδυνο. Κανείς από τους τρεις δεν μπορεί να κρατήσει ισορροπίες και αποστάσεις. Όλα τινάζονται στον αέρα μέσα σε μια στιγμή.

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης και η Αφροδίτη Λιάντου μίλησαν για την πρώτη σκηνή που θα δούμε στις οθόνες μας στην πρώτη επίσημη πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου.

Η αγαπημένη σειρά Η Γη της Ελιάς, ξεκινά με ένα χαρμόσυνο γεγονός. Έπειτα από τον γάμο της Βασιλικής και του Φιλίππου, σειρά παίρνουν η Μαρίνα και ο Μάνος. Θα τους δούμε να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας πλημμυρισμένοι ευτυχία.

Η αγκαλιά του νιόπαντρου ζευγαριού είναι ανοιχτεί για την μικρή Αγγελική και είναι έτοιμοι και οι δύο να κάνουν τα πάντα προκειμένου να μπορέσει το παιδί να προσαρμοστεί στη νέα του οικογένεια.