Η Φαμίλια επεισόδια 43 και 44

Η Φαμίλια επόμενα επεισόδια: Η Άννα επιμένει να καλέσει μια φίλη της και τους αποστειρωμένους, αριστοκράτες γονείς της στο σπίτι για φαγητό και ζητάει από τον Γιάννη και τη Μαίρη να είναι περισσότερο κόσμιοι, όταν τους γνωρίσουν. Είναι δυνατόν να είναι κάποιοι άλλοι!

Η Φαμίλια 27/3/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 43

Επεισόδιο 43: «Δείπνο Αρμαούσηδων». Η Άννα επιμένει να καλέσει μια φίλη της και τους αποστειρωμένους, αριστοκράτες γονείς της στο σπίτι για φαγητό και ζητάει από τον Γιάννη και τη Μαίρη να είναι περισσότερο κόσμιοι, όταν τους γνωρίσουν. Είναι δυνατόν να είναι κάποιοι άλλοι! Ο Γιάννης και η Μαίρη αντιλαμβάνονται πως η Άννα ντρέπεται γι’ αυτούς, δεν τους αρέσει καθόλου αυτό, αλλά θα δεχτούν να το κάνουν για χάρη της. Γρήγορα, όμως, ξεφεύγουν κι απ’ την ανάγκη να κάνουν το παιδί τους περήφανο αποφασίζουν με τη βοήθεια της Τζο να παραστήσουν τους αριστοκράτες. Το δείπνο ξεκινάει, για κακή τους τύχη, όμως, εμφανίζεται η Δέσποινα, που δεν είχε ενημερωθεί. Και κάπου εδώ, αρχίζουν τα ευτράπελα..

Η Φαμίλια 28/3/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 44

Επεισόδιο 44: «Ανακαλύπτοντας Τη Μαίρη». Η Μαίρη πιέζεται πολύ για να ανταπεξέλθει σε μια σοβαρή νομική υπόθεση που έχει αναλάβει, μέχρι τη στιγμή που ο Λαζαρίδης της παίρνει την υπόθεση από τα χέρια. Η Μαίρη καταρρακώνεται, όλη η φαμίλια την στηρίζει στο να μην το παίρνει τόσο προσωπικά. Η Μαίρη αποφασίζει να σταματήσει τη δουλειά της, ενώ ο Λαζαρίδης της ανακοινώνει ότι της δίνει αύξηση! Αυτό φυσικά σημαίνει περισσότερη δουλειά και λιγότερο χρόνο για την οικογένεια. Τι θα κάνει η Μαίρη; Θα συνεχίσει στη δουλειά που ξέρει ή μήπως ήρθε η ώρα να δοκιμάσει να κάνει κάτι άλλο στη ζωή της; Υπάρχει άραγε κάτι άλλο που να είναι καλή και πόσο εύκολα θα το… ανακαλύψει αυτό η Μαίρη;