Η ΦΑΜΙΛΙΑ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 ΠΡΕΜΙΕΡΑ 30/09

«Η ΦΑΜΙΛΙΑ» ΝΕΑ ΚΩΜΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ & ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 21:00

Ενα ζευγαρι + τεσσερα παιδια + δυο πεθερες + δυο κολλητοι φιλοι = ; Γι’ αυτη την εξισωση δεν χρειαζεται μαθηματικος αλλα… ψυχολογος!

Μια φαμιλια, που εχει πολλους λογους να ειναι ευτυχισμενη αλλα ακομη περισσοτερους να παει σε ψυχολογο, ερχεται απο την Τεταρτη 30 Σεπτεμβριου στο καινουργιο προγραμμα του ΑΝΤ1.
Καθε Τεταρτη και Πεμπτη, στις 21:00, εκεινος, εκεινη και οι λοιποι συγγενεις θα αναβουν το φυτιλι σε ενα εκρηκτικο μειγμα οικογενειακης τρελας και γελιου!

Η ΙΣΤΟΡΙΑ
Ενα ζευγαρι, μετα απο αρκετα χρονια συμβιωσης, τεσσερα παιδια, δουλεια, υποχρεωσεις και ολα τα μεγαλα και μικρα που εχει η καθημερινοτητα, αποφασιζει να παει σε ψυχολογο-συμβουλο γαμου.
Η σεξουαλικη τους ζωη, η κουραση, η γκρινια Εκεινης, η ανωριμοτητα και τα παραπονα Εκεινου, η δυσκολη εφηβεια των δυο κοριτσιων τους, ο ιδιορρυθμος μικρος γιος τους, το μωρο, οι φιλοι, η κοινωνικη τους ζωη, αλλα και οι δυο πεθερες, δημιουργουν ολες τις προϋποθεσεις για να τους βγαλουν εκτος οριων!

O Γιαννης (Πυγμαλιων Δαδακαριδης) και η Μαιρη (Ιωαννα Ασημακοπουλου) γνωριστηκαν σε ενα λουνα-παρκ. Ο ερωτας τους ηταν κεραυνοβολος και παντρευτηκαν σχεδον αμεσως. Σημερα, τους βρισκουμε με τεσσερα παιδια πια, τα διδυμα 16χρονα κοριτσια, Αννα (Νεφελη Οικονομου) και Ελλη (Μαριτα Γαγανη), τον 10χρονο Γιωργο (Κωνσταντινος Σελβιαδης) και το μολις μηνων αβαφτιστο κοριτσακι τους. Το αλατι και το πιπερι στην οικογενειακη τους ζωη προσθετουν σε μεγαλες δοσεις, η μαμα του Γιαννη (Υρω Μανε), η μαμα της Μαιρης (Ιωαννα Μαυρεα) και ο κολλητος του Γιαννη, ο Σταθης (Μιχαλης Σαραντης) με τη γυναικα του Λιτσα (Ελεαννα Στραβοδημου).
Η καθημερινοτητα τους εχει μετατραπει σε εναν τεραστιο αγωνα δρομου, ενω ταυτοχρονα προσπαθουν να κρατησουν και την φλογα του γαμου τους δυνατη. Βλεποντας ολους τους φιλους και γνωστους να χωριζουν, αποφασιζουν, με πρωτοβουλια της Μαιρης, να επισκεφτουν τον ψυχολογο-συμβουλο γαμου Βαγγελη Αυγερινο (Νικος Σταυρακουδης).
Στο ραντεβου με τον ψυχολογο, το ζευγαρι ξετυλιγει τις πιο κωμικοτραγικες σκηνες της καθημερινης οικογενειακης τρελας που ζει.
Γιατι καθε καλη συνεδρια, ξερεις πως θα ξεκινησει, αλλα δεν ξερεις που θα καταληξει…!!!

Η ΦΑΜΙΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ



Η ΦΑΜΙΛΙΑ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 ΠΡΕΜΙΕΡΑ 30/09