Μόλις χθές Επεισόδια 95 έως 108: Η μεγάλη ανατροπή!

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Μόλις χθες, θα δούμε πως ο Σπύρος διώχνει τη Λουίζα απ’ το γραφείο της, εξαγριώνεται όμως όταν την βλέπει με τον Μιχάλη και την Κατερίνα να δένονται σαν οικογένεια.. Διαβάστε τις εξελίξεις της σειράς στο express.gr.

Μόλις χθές Επεισόδιο 95

22/02/22
Οι άντρες του Στέφανου και του Μιχάλη πιάνουν στην Κούβα τον Νικήτα. Η Λουίζα είναι βέβαιη πια για την ενοχή του Σπύρου σε ό,τι της έχει συμβεί και παίρνει την Κατερίνα από το ξενοδοχείο στο σπίτι. Η Μαρία απειλεί την Έλενα με αποκαλύψεις αν δεν σηκωθεί να φύγει. Η Κορίνα κάνει μια ανακάλυψη στο σπίτι του Άλκη που θα φέρει τα πάνω κάτω στη σχέση τους. Ένας πολύ καίριος μάρτυρας εμφανίζεται στη δίκη για την επιμέλεια της Κατερίνας που ανατρέπει το αποτέλεσμα.

Μόλις χθές Επεισόδιο 96

23/02/226
Η απόφαση του δικαστηρίου για την επιμέλεια της Κατερίνας βγαίνει υπέρ της Λουίζας και όλοι πανηγυρίζουν. Ο Μιχάλης εκπλήσσεται ευχάριστα απ’ το γεγονός ότι η Έλενα έχει φύγει απ’ το νησί, ενώ ο Σπύρος αισθάνεται για μία ακόμη φορά προδομένος. Ο Άλκης και η Κορίνα, πελαγωμένοι, προσπαθούν να φροντίσουν το μωρό, ενώ η Λήδα παραμένει άφαντη. Ο Ιάσονας επιστρέφει στο σπίτι, έτοιμος για έναν νέο κύκλο συγκρούσεων με τον Αντώνη. Η Μαρία μαθαίνει για τη σχέση του Αχιλλέα με τη Χριστίνα. Το σχέδιο για τη σύλληψη του Νικήτα στέφεται με επιτυχία. Στο άκουσμα της είδησης, ο Σπύρος αγωνιά για τα όσα μπορεί να αποκαλυφθούν.

Μόλις χθές Επεισόδιο 97

24/02
Ο Σπύρος διώχνει τη Λουίζα απ’ το γραφείο της, εξαγριώνεται όμως όταν την βλέπει με τον Μιχάλη και την Κατερίνα να δένονται σαν οικογένεια. Ο Αχιλλέας καλεί επίσημα τη Χριστίνα σπίτι για φαγητό με τη Μαρία. Ο Στέφανος αποκαλύπτει στη Μαρία το σχέδιο που καταστρώσανε με τον Μιχάλη για να φέρουν πίσω τον Νικήτα, ο οποίος αρνείται να πει την αλήθεια στην αστυνομία. Η Έλενα ζητάει δουλειά απ’ τον Πάνο στην Βραυρώνα, πρέπει όμως πρώτα να κάνει ένα ταξίδι. Η Βέρα αποφασίζει να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, και ο Στάθης, που την υποστηρίζει, λέει στην Κέλλυ πως δεν θέλει να επιστρέψει στο σχολείο αυτή τη χρονιά. Η Κορίνα και Άλκης προσέχουν το μωρό της Λήδας, που τους το άφησε χωρίς να δώσει εξηγήσεις.

Μόλις χθές Επεισόδιο 98

25/02
Ο Σπύρος επιτίθεται στον Μιχάλη και οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια. Η Έλενα συναντιέται με τον Ιταλό ιατροδικαστή έχοντας στο νου της ένα σχέδιο εκδίκησης. Στο ίδρυμα, η Βέρα συζητάει για την πρόταση που είχε για φωτογράφηση και προσπαθεί να πείσει τον Φώτη να της δώσει άλλοθι στη Χριστίνα. Η Λουίζα προσφέρει δουλειά στον Στάθη. Ο Σπύρος με τον Μίλτο στην παράνομη λέσχη συζητούν για το πώς θα τον βγάλουν απ’ τη μέση τον Νικήτα. Ο Άλκης προσπαθεί μάταια να βρει τη Λήδα. Ο Στέφανος επισκέπτεται τον Σπύρο για να του δώσει άλλη μια προειδοποίηση. Η αστυνομία βρίσκει τον Νικήτα στο κρησφύγετό του και τον συλλαμβάνουν. Στη μεταφορά του όμως με την κλούβα της αστυνομίας τον απαγάγουν. Η Λουίζα μαθαίνει μια σοκαριστική αλήθεια.

Μόλις χθές Επεισόδιο 99

28/02/22

Η Λουίζα μένει σοκαρισμένη όταν συνειδητοποιεί ποιος ήταν τελικά ο δολοφόνος του πατέρα και της μητέρας της. Ο Ιάσονας βρίσκεται πολύ κοντά στο να αποκαλύψει στη Δάφνη τα γεγονότα του παρελθόντος. Ο Σπύρος αντιμετωπίζει τον αστυνόμο που ήρθε να τον ρωτήσει τι ξέρει για την απαγωγή του Νικήτα. Ο Στάθης προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς έκανε η μητέρα του και ο Χρήστος έφυγε ξαφνικά. Η Λουίζα και ο Μιχάλης έρχονται να ζητήσουν τον λόγο από τον Αντώνη που τους έκρυψε την αλήθεια. Η Βέρα, στη φωτογράφηση, αντιμετωπίζει καταστάσεις που την κάνουν να ντρέπεται. Μια φωτιά στο ξενοδοχείο του Στέφανου τον φέρνει ακόμα πιο κοντά στη Μαρία. Ο Σπύρος συναντά τη Λουίζα με απρόσμενα αποτελέσματα.

Μόλις χθές Επεισόδιο 100

1/3/22
Ο Σπύρος, μετά τη συνάντησή τους, ψάχνει να βρει τη Λουίζα αλλά εκείνη φοβάται για τη ζωή της και κρύβεται. Η Άννα αποκαλύπτει τι την έφερε κοντά στον Ιάσονα και τι την χωρίζει από τον Αντώνη. Η Λουίζα διηγείται στον αστυνόμο την αλήθεια για τον θάνατο των γονιών της. Το μωρό της Λήδας περνάει πια στα χέρια του Άλκη. Η σχέση Κορίνας και Άλκη θα αντέξει το βάρος μίας τέτοιας εξέλιξης; Ο φωτογράφος πλησιάζει ερωτικά τη Βέρα, αλλά ο Στάθης, που ακούει τα πάντα από το ανοιχτό τηλέφωνο της κοπέλας του, επεμβαίνει με απρόσμενα αποτελέσματα. Ο Ιάσονας έχει έναν μεγάλο καβγά με τον πατέρα του και η Άννα προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Μετά απ’ αυτό, της αποκαλύπτει τι ακριβώς έχει συμβεί με την εξαφανισμένη Σοφία. Η Λουίζα κάνει μια πράξη αυτοθυσίας προς τον Μιχάλη που μπορεί να της στοιχήσει τη ζωή.

Μόλις χθές Επεισόδιο 101

2/3/22
7 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ… Ο Σπύρος αποφυλακίζεται μετά τη δίκη του στην οποία κρίθηκε αθώος. Η Λουίζα βγαίνει από το νοσοκομείο ύστερα από πολύμηνη παραμονή, μετά τον τραυματισμό της από τη σφαίρα που προορίζονταν για τον Μιχάλη. Η Κορίνα έχει μετακομίσει με τον Άλκη, το ίδιο θέλει να κάνει και η Χριστίνα με τον Αχιλλέα αλλά η Δάφνη δεν είναι καθόλου καλά από τότε που έφυγε ξανά ο Ιάσονας και δεν μπορεί να την αφήσει. Ο Χρήστος κάνει κάποια περίεργα τηλεφωνήματα και ταξίδια στην Αθήνα. Η Έλενα μαθαίνει ένα μυστικό για την καταγωγή της. Ο επίδοξος δολοφόνος του Μιχάλη, ο Δήμος, πιάνει δουλειά στον πορτοκαλεώνα της Μαρίας ενώ στο ίδρυμα έρχεται ένα καινούριο παιδί, ο Αντρέας, που θα τους κάνει άνω κάτω. Ο Μιχάλης ψάχνει τη Λουίζα, η οποία έχει φύγει για μία πολύ επικίνδυνη συνάντηση.

Μόλις χθές Επεισόδιο 102

3/3/22
O Μιχάλης έχει δεθεί με την Κατερίνα μετά από τόσους μήνες μαζί. Αυτό που αναρωτιέται η μικρή είναι αν, μετά την επιστροφή της Λουίζας από το νοσοκομείο, θα μείνουν όλοι μαζί. Ο Άλκης φεύγει από τον Πόρο για επαγγελματικούς λόγους και η Κορίνα μένει με το παιδί ενώ η Λήδα είναι στην ψυχιατρική κλινική και προετοιμάζει την απόδρασή της. Ο Ορέστης μαθαίνει ένα φοβερό μυστικό και τσακώνεται με όλη την οικογένεια. Ο Δήμος βλέπει στον πορτοκαλεώνα τον Μιχάλη και καταστρώνει τα σχέδιά του για να πάρει την εκδίκησή του. Ο Χρήστος κάνει ένα μεγάλο δώρο στον Στάθη και η Άννα γυρίζει στο σπίτι της Δάφνης, φέρνοντας ένα συγκλονιστικό νέο.

Μόλις χθές Επεισόδιο 103

4/3/22
Ο Σπύρος ετοιμάζεται να πουλήσει το κτήμα που ανήκει στον Όμιλο και έχει τεράστια συναισθηματική αξία για την οικογένεια, ενώ η Λουίζα με τον Ορέστη ψάχνουν τρόπο να το σώσουν. Η Δάφνη καλοδέχεται την Άννα αν και η υπόλοιπη οικογένεια έχει αντιρρήσεις ενώ ο Ιάσονας έχει ξανακυλήσει στις παλιές κακές συνήθειες. Ο Μιχάλης πιστεύει ότι είναι ο Σπύρος πίσω από τις απειλές που δέχεται. Είναι όμως; Ο Σπύρος προσέχει κάποιες ύποπτες κινήσεις του Ορέστη και τον παρακολουθεί. Ο Αντρέας εξακολουθεί να δείχνει κακή συμπεριφορά και γίνεται αφόρητος στο ίδρυμα. Ο Θάνος κάτι υποπτεύεται και κάνει δεύτερες σκέψεις για τον Δήμο. Η Κέλλυ αρνείται το ακριβό δώρο του Χρήστου στον Στάθη.

Μόλις χθές Επεισόδιο 104

7/3/22
Η Έλενα επιστρέφει στον Πόρο και λέει στον Σπύρο ότι γύρισε για να εκδικηθεί τον Μιχάλη και τη Λουίζα αλλά είναι έτσι όμως; Ο Μιχάλης, η Λουίζα και η Κατερίνα κάνουν πικ νικ στο κτήμα τους. Ο Αχιλλέας προτείνει στη Χριστίνα να πάνε να μείνουν στο σπίτι του Μιχάλη, τώρα που εκείνος θα μετακομίσει στη Λουίζα. Η νέα μυστική επιχειρηματική δραστηριότητα του Ορέστη αφήνει άφωνο και τον Σπύρο, ο οποίος αποφασίζει να τον παγιδεύσει. Ο Στάθης επιμένει να προχωρήσουν τη σχέση τους με τη Βέρα. Ο Ιάσονας προσπαθεί να πείσει την Άννα να φύγουνε για πάντα μακριά από τον πατέρα του αλλά εκείνη ανησυχεί για το μωρό που θα γεννήσει. Η Έλενα παρακολουθεί τη Λουίζα.

Μόλις χθές Επεισόδιο 105

8/3/22
Ο Σπύρος προσπαθεί να στρέψει την Κατερίνα εναντίον του Μιχάλη και να την πάρει με το μέρος του. Η Μαρία μαθαίνει για την επιστροφή της Έλενας και ανησυχεί. Ο Αχιλλέας αναλαμβάνει να φτιάξει τα χαρτιά του Δήμου χωρίς φυσικά να φαντάζεται τις προθέσεις του. Ο Ιάσονας απειλεί τον Αντώνη ότι θα πει στη Δάφνη το μυστικό τους, ενώ πηγαίνει και στον Χρήστο για να πει τα παράπονά του. Η Βαρβάρα ανακαλύπτει το κλεμμένο κινητό της Βέρας στο σακίδιο του Αντρέα. Η Έλενα προσπαθεί να πείσει τη Λουίζα ότι είναι με το μέρος της εναντίον του Σπύρου. Ο Αχιλλέας και η Χριστίνα μετακομίζουν στο σπίτι του Μιχάλη. Ο Σπύρος αναγκάζει τον Ορέστη να υποκύψει στον εκβιασμό του ενώ η Έλενα σχεδιάζει την εκδίκησή της.

Μόλις χθές Επεισόδιο 106

9/3/22
Η Λουίζα είναι θυμωμένη με τον Μιχάλη γιατί κάλυψε την Έλενα, με την τελευταία να προσπαθεί να πείσει τη Μαρία και τη Λουίζα ότι αυτό που θέλει είναι να εκδικηθεί τον Σπύρο. Για να το κάνει αυτό, παίζει το παιχνίδι του και τον πείθει ότι είναι σύμμαχός του. Είναι όμως έτσι; Η Κορίνα αφήνει το παιδί της Λήδας στο σπίτι της Δάφνης για να το προσέχουν όσο εκείνη πηγαίνει σε μια δουλειά. Η Λήδα όμως καιροφυλακτεί. Ο Ιάσονας έχει ξανακυλήσει για τα καλά στο ποτό και η Δάφνη είναι απελπισμένη. Ο Χρήστος γυρίζει από Αθήνα και η Κέλλυ πιστεύει ότι είχε επισκεφθεί μια φίλη του. Ο Αχιλλέας με τη Χριστίνα μετακομίζουν στο σπίτι του Μιχάλη, αφού ο τελευταίος έχει μετακομίσει. Η Λουίζα δείχνει στον Σπύρο το χαρτί της αγοραπωλησίας του οικογενειακού της κτήματος, τελικά ο Σπύρος δεν το πούλησε σε μια ξένη εταιρία. Η Λήδα μπαίνει στο σπίτι της Δάφνης και αρπάζει το μωρό.

Μόλις χθές Επεισόδιο 107

10/3/22
Όλοι ψάχνουν έντρομοι το μωρό και τη Λήδα αλλά είναι άφαντοι. Η Λουίζα συμμαχεί με την Έλενα ή έτσι νομίζει τουλάχιστον. Ο Στάθης και η Βέρα είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα της σχέσης τους με τη Βάσια να τους συμβουλεύει και τους βοηθάει. Η Κέλλυ βλέπει τον Χρήστο που έχει πάει να δει τη Μαρίνα στο νοσοκομείο και θέλει να μάθει ποια είναι αυτή η γυναίκα και γιατί την φροντίζει. Ο Δήμος, που θέλει να εκδικηθεί τον Μιχάλη για τον θάνατο του πατέρα του, πλησιάζει τη Μαρία και προσπαθεί να την δηλητηριάσει, αλλά η Μαρία έχει φύλακα άγγελο. Η Κέλλυ, γυρίζοντας στον Πόρο, αποφασίζει να κάνει μια στάση σ’ ένα σημείο που είχαν περάσει ένα ρομαντικό απόγευμα με τον Χρήστο. Όμως, η βόλτα αποδεικνύεται επικίνδυνη.

Μόλις χθές Επεισόδιο 108

11/3/22
Η Κέλλυ είναι αναίσθητη στο βάθος ενός γκρεμού ενώ ο Χρήστος βρίσκει το κινητό της και την ψάχνει. Η Βάσια ανακαλύπτει τον φάκελο με τις ύποπτες φωτογραφίες του Ορέστη, θα προλάβει όμως να τις δει; Ο Ιάσονας υπόσχεται να αποτοξινωθεί ξανά από το ποτό αλλά η Άννα έχει τις αμφιβολίες της. Η Λουίζα ακούει, από τον κοριό που φύτεψε η Έλενα στην παράνομη λέσχη, ένα περίεργο ραντεβού του Σπύρου και αποφασίζει να τον παρακολουθήσει παρά τις αντιρρήσεις του Μιχάλη. Η Μαρία θρηνεί τη δηλητηριασμένη της σκυλίτσα και δεν καταλαβαίνει πώς έγινε αυτό το κακό. Ο Χρήστος έχει μεταφέρει την Κέλλυ στο νοσοκομείο και συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να ζήσει μακριά της. Ο Αντρέας, το καινούριο παιδί στο ίδρυμα, κάνει τη ζωή των υπολοίπων κόλαση. Ο Μιχάλης αντιλαμβάνεται ότι μια παλιά ξεχασμένη ιστορία αναβιώνει στη ζωή του και κάποιος θέλει να τον βγάλει από τη μέση. Ο Άλκης και η Κορίνα ψάχνουν απεγνωσμένα τη Λήδα και το μωρό αλλά ανακαλύπτουν και άλλα προβλήματα στη σχέση τους. Ο Σπύρος βρίσκει τον κρυμμένο κοριό.