Μόλις χθές, 41 εως 45: Ο Μιχάλης διεκδικεί αποφασιστικά την Λουίζα

Μόλις χθές Επεισόδιο 41

22/11/21 Επεισόδιο 41
Η νύχτα που περνάνε μαζί, ξυπνάει στον Μιχάλη και τη Λουίζα μνήμες από τον μεγάλο τους έρωτα. Ο Μιχάλης τη διεκδικεί αποφασιστικά ενώ η Λουίζα, που δεν μπορεί να διαχειριστεί τις ενοχές της, τον απομακρύνει. Η Έλενα έχει καταλάβει ότι ο Μιχάλης είναι με τη Λουίζα και κοντεύει να τρελαθεί ενώ ο Σπύρος βάζει να παρακολουθήσουν τη Λουίζα. Η Κέλλυ βρίσκει δουλειά στην Αθήνα και αυτό πυροδοτεί μία ακόμα σύγκρουση με τον Στάθη. Ένα γεγονός όμως θα τη φέρει απρόσμενα στην αγκαλιά του Χρήστου. Όταν η Λουίζα επιστρέφει, ο Σπύρος θα της αποκαλύψει ότι ξέρει πως δεν ήταν στη Μαγιόρκα.

Μόλις χθές Επεισόδιο 42

23/11/21 Επεισόδιο 42
Η Λουίζα παραδέχεται στον Σπύρο ότι ήταν στην Ιταλία για να μάθει για την πλαστή νεκροψία του πατέρα της. Ο Σπύρος, έξαλλος που συνάντησε τον Μιχάλη, βάζει να τον παρακολουθούν σε κάθε του κίνηση. Η Μαρία σοκάρεται όταν μαθαίνει ότι ο Αντώνης πλήρωσε για την πλαστή νεκροψία. Η Έλενα, εκνευρισμένη με τον Μιχάλη, βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό της για να τον κάνει να γυρίσει στην Ελλάδα. Κάνει μια αποτρόπαιη κίνηση και βάζει τη ζωή της σε κίνδυνο. Η Δάφνη λέει στον Αντώνη, την Κορίνα και τη Χριστίνα ότι πρέπει να επισκεφτούν τον Ιάσονα στο κέντρο απεξάρτησης για την “ημέρα της συγνώμης”, αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται ομαλά.

Μόλις χθές Επεισόδιο 43

24/11/21 Επεισόδιο 43
Ο Αντώνης με τον Ιάσονα έρχονται σε ρήξη στο κέντρο απεξάρτησης, γεγονός που ταράζει την οικογένεια, την ώρα που η Δάφνη θέλει να δημοσιεύσει ένα βιβλίο για να βρει τη Σοφία. Ο Μιχάλης επιστρέφει από την Ιταλία για να βρεθεί κοντά στη μητέρα του που έχει δηλητηριαστεί από φυτοφάρμακα. Η Έλενα κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει τον Μιχάλη και τη Λουίζα σε απόσταση ενώ και οι δυο τους δεν μπορούν να πάψουν να σκέφτονται αυτό που συνέβη μεταξύ τους στην Ιταλία. Ο Σπύρος τους υποπτεύεται και θέλει και αυτός πάση θυσία να τους κρατήσει μακριά. Ο Μίλτος βρίσκεται στη μέση με τον Σπύρο να τον πιέζει να παρακολουθεί συνεχώς τον Μιχάλη και τον Αντώνη να θέλει να τον χρηματίσει για να δουλέψει για αυτόν. Η Κέλλυ αποφασίζει να φύγει για Αθήνα καθώς το χάσμα μεταξύ αυτής και του Χρήστου μοιάζει αγεφύρωτο. Ο Σταύρος, που προσπαθεί να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τη Νόρα, παρεξηγείται από την Κορίνα. Η Λουίζα συναντά τον Μιχάλη που της αποκαλύπτει ότι έχει βρει τον τρόπο να μάθουν μαζί την αλήθεια για τα αίτια της δολοφονίας του Αλέξανδρου Κεχαγιά.

Μόλις χθές Επεισόδιο 44

25/11/21 Επεισόδιο 44
Ο Μιχάλης πείθει τη Λουίζα να συμφωνήσει στην εκταφή του πατέρα της. Η απόφαση αυτή πυροδοτεί εντάσεις στις σχέσεις τους με την Έλενα και τον Σπύρο. Ο Θάνος, στην προοπτική να χάσει τη Μαρία, δεν αντέχει και της εξομολογείται κάποια συναισθήματά του. Ο Σταύρος τελειώνει τη σχέση του με τη Νόρα αλλά δυστυχώς η Κορίνα έχει προλάβει να διαπιστώσει ότι κάτι τρέχει και τον διώχνει. Η Μαρία πλημμυρίζει από χαρά που έχει αποκαταστήσει τη σχέση της με τον Μιχάλη και δείχνει στην Έλενα ότι τη θεωρεί οικογένεια. Η Έλενα συγκινείται βαθειά αλλά ο Μιχάλης, που είναι πολύ ψυχρός μαζί της, της επιφυλάσσει μια δυσάρεστη αποκάλυψη.

Μόλις χθές Επεισόδιο 45

26/11/21 Επεισόδιο 45
Η Έλενα, έξαλλη αφού έμαθε πως ο Μιχάλης κοιμήθηκε με τη Λουίζα, φεύγει απ’ το σπίτι και πάει να την βρει στο ξενοδοχείο. Ο Μιχάλης έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Αντώνη και τον ρωτάει ευθέως για την πλαστή νεκροψία, ενώ παράλληλα ψάχνει την Έλενα και προχωράει τα πλάνα για το resort.Η Λουίζα είναι αποφασισμένη να προχωρήσει με την εκταφή, παρά τις προσπάθειες του Σπύρου και της Νόρας να την μεταπείσουν. Ο Χρήστος προλαβαίνει την Κέλλυ πριν εκείνη κι ο Στάθης φύγουν για Αθήνα.