Άπιστος: Ο Βολκάν αποφασίζει να πάρει τη δικαιοσύνη στα χέρια του

Το πάρτι για τα γενέθλια του Αράς μετατρέπεται σε πεδίο ανακοινώσεων και διαπληκτισμών

Άπιστος επόμενα επεισόδια: Ο Βολκάν αποφασίζει να πάρει τη δικαιοσύνη στα χέρια του για να υπερασπιστεί τη Ντερίν, αλλά αυτό θα αποβεί μοιραίο για τη ζωή του Μελίχ…

Άπιστος επεισόδιο 119-120

Η Ντερίν έρχεται αντιμέτωπη με τις συνέπειες των πράξεών της και η ζωή της βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο. Ο Αλί έχει βάλει σκοπό της ζωής του να χωρίσει τη μητέρα του από τον νέο της σύντροφο και μεταχειρίζεται κάθε μέσο, φτάνοντας τις καταστάσεις στα άκρα.

Είναι δύσκολο να λάμψει η αλήθεια μέσα σε ένα καλοστημένο ψέμα και η Ασιγιά βρίσκεται μέσα σε αυτή τη δίνη. Όμως, για καλή της τύχη, οι αποδείξεις θα ξεδιπλωθούν σαν ταινία μπροστά στα άναυδα μάτια του Βολκάν και του Αλί, φέρνοντας και τους δύο προ των ευθυνών τους. Ο Αράς περνάει χρόνο με τη μητέρα του και προσπαθεί να ενώσει το παζλ με τα στοιχεία του παρελθόντος του. Τελικά, τι του κρύβει η γυναίκα που τον έφερε στη ζωή;

Άπιστος επεισόδιο 121-122

Ο Βολκάν αποφασίζει να πάρει τη δικαιοσύνη στα χέρια του για να υπερασπιστεί τη Ντερίν, αλλά αυτό θα αποβεί μοιραίο για τη ζωή του Μελίχ. Η Ασιγιά και ο Αράς αποφασίζουν να προχωρήσουν τη σχέση τους στο επόμενο βήμα, όμως, το παρελθόν και των δύο θα προσπαθήσει να τους αλλάξει τα σχέδια πάση θυσία. Ο κύριος Χαλούκ ανησυχεί για τις αποκαλύψεις που μπορεί να έρθουν στο φως, σχετικά με την εμπλοκή του στη ζωή του Αράς.

Το πάρτι για τα γενέθλια του Αράς μετατρέπεται σε πεδίο ανακοινώσεων και διαπληκτισμών. Ο Βολκάν χάνει την ψυχραιμία του κι αυτή τη φορά τα βέλη του αφορούν και τις δύο πρώην συζύγους του.