Παγιδευμένοι: Η στιγμή για να αποκαλύψει ο Θοδωρής όλα όσα ξέρει, έχει φτάσει.

Παγιδευμένοι spoiler: H φωτογραφία που βρήκε η Άννα διαταράσσει, για μία ακόμα φορά, τη λεπτή ισορροπία στη σχέση της με τον Δημήτρη. Ενώ ο Δημήτρης προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον πατέρα του, η Άννα ξεπερνά όχι μόνο τα δικά του όρια, αλλά και του Ανδρέα, για να φτάσει στην αλήθεια. Ο Σταύρος κάνει ό,τι μπορεί για να πετύχει την προφυλάκιση του Θοδωρή, δείχνοντας αποφασισμένος να τον δει πίσω από τα σίδερα…

Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής σε θανάσιμο κίνδυνο

Ενώ ο Δημήτρης και η Άννα προσπαθούν να βρουν τον πραγματικό δολοφόνο, θα βρεθούν μπροστά σε μία αποκάλυψη για τη κρυφή ζωή της Μυρτώς που θα φέρει νέα στοιχεία στο τραπέζι των ερευνών. Ποιος είναι τελικά ο κρυφός εραστής της Μυρτώς;

Μυστικά και για τις δύο οικογένειες θα φέρουν τους ήρωες σε ακραίες καταστάσεις. Κι ενώ ο Σπύρος κρύβει κάτι που θα τον οδηγήσει στο χείλος του γκρεμού, η οικογένεια Ροδίτη θρηνεί για τον άδικο χαμό της Μυρτώς. Η Ειρήνη βρίσκεται ακόμα σε άρνηση, μην μπορώντας να αντιμετωπίσει την αλήθεια κατάματα για τη δολοφονία της κόρης της.

Την ίδια στιγμή, η κατάσταση του Θοδωρή αναγκάζει την Άννα και τον Δημήτρη να ριχτούν στον αγώνα για να βρουν την αλήθεια και τον πραγματικό δολοφόνο με ακόμα περισσότερο πάθος. Απέναντί τους ο Σταύρος, ο οποίος θα επιστρατεύσει όλα τα μέσα για να τους ξεσκεπάσει και να μάθουν όλοι την ανάμειξή τους στις έρευνες. Οι αποκαλύψεις του θα αποβούν καταστροφικές για την Άννα, καθώς θέλει να κρύψει από την οικογένειά της, και ιδίως από τον Κοσμά, ότι αυτή είναι η δικηγόρος του υπόπτου για τη δολοφονία της αδερφής της.

Καθώς το μυστήριο της κρυφής ζωής της Μυρτώς ξετυλίγεται, οι υποψίες στρέφονται στον κρυφό εραστή της. Τα στοιχεία, όμως, είναι ελλιπή για να τον ενοχοποιήσουν. Λίγο αργότερα, η Άννα γίνεται μάρτυρας της ανάκρισης του πατέρα της, Κοσμά και αντιμετωπίζει μια ακόμη αλήθεια για την Μυρτώ που δεν μπορεί να διαχειριστεί. Η κατάθεσή του θα πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έκρυβε ο Κοσμάς για την κόρη του. Κι ενώ ο εραστής της Μυρτώς προσπαθεί να διαφύγει στο εξωτερικό, ο Δημήτρης είναι πεπεισμένος ότι ο Θοδωρής είναι αθώος, Μία νέα αποκάλυψη για την κρυφή ζωή του αδερφού του θα φέρει τα πάνω κάτω και θα δοκιμάσει πάλι την εμπιστοσύνη του σε εκείνον. Η ανάγκη να μιλήσει ο Θοδωρής και να πει όλα όσα ξέρει είναι πλέον μονόδρομος.

Μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις του Κοσμά, ο κόσμος της Άννας καταρρέει και με συνοδοιπόρο τον Δημήτρη βρίσκονται μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα. Ένα σταυροδρόμι που μπορεί να τους οδηγήσει στον δολοφόνο, ή μήπως όχι;

Η εμφάνιση της πρώην αρραβωνιαστικιάς του Δημήτρη, Κατερίνας περιπλέκει την κατάσταση και γίνεται αιτία να βρεθεί ο Δημήτρης αντιμέτωπος με τον αδερφό της Σταύρο, τον οποίο θα ήθελε τώρα σύμμαχό του. Όλα παίρνουν άλλη τροπή για την ομπένεια του Δημήτρη όταν στο σπίτι τους εισβάλλει ένας άγνωστος άνδρας.

Η Άννα προσπαθεί να φτάσει στην αλήθεια, μέσω του Θοδωρή, με τον δικό της, αντισυμβατικό τρόπο έχοντας να αντιμετωπίσει την αντίθετη στάση του Δημήτρη. Ο Κοσμάς υποψιάζεται ότι η Άννα είναι η δικηγόρος του φονιά της κόρης του και γρήγορα επιβεβαιώνεται.

Μετά από μια σειρά εκρηκτικών αποκαλύψεων ο Δημήτρης και η Άννα έχουν να αντιμετωπίσουν ηθικά και πρακτικά διλήμματα που ορθώνουν τοίχους ανάμεσά τους.

Η Άννα μαθαίνει τι έκανε η αδερφή της το βράδυ που δολοφονήθηκε κι αυτή η σκληρή αλήθεια την φέρνει αντιμέτωπη με τον Δημήτρη και ανάμεσά τους ετοιμάζεται να ξεσπάσει πόλεμος. Από την άλλη, ο Θοδωρής κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του μετά από μια απόπειρα εναντίον του και όλοι προσπαθούν να μάθουν ποιος και γιατί θέλει να τον βγάλει από’ τη μέση.

Κι ενώ όλα δείχνουν ότι ο δρόμος για την αλήθεια είναι κλειστός… μία ανακάλυψη της Άννας θα ανοίξει καινούργια μονοπάτια… πιο δύσκολα και πιο επικίνδυνα.