Σασμός: ο Μανόλης είναι έτοιμος να μιλήσει για τον φονιά του Στεφανή

Σχεδόν είκοσι χρόνια μετά τον “θάνατο” του επιστρέφει στην Άνω Ποριά και σκορπά τον τρόμο. Δείχνει τις προθέσεις του από το πρώτο κιόλας λεπτό. Δεν θα αφήσει κανέναν ήσυχο. Όλες οι προσπάθειες της Μαρίνας και της γιαγιάς Ειρήνης για να τον συγκρατήσουν πέφτουν στο κενό.

Σύντομα θα βρεθεί με έναν παλιό του φίλο, τον Εύθυμη Φαρμάκη. Εκείνος ήταν στην φυλακή για αρκετα χρόνια. Τώρα πλέον είναι ελεύθερος και προσπαθεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα από το μηδέν.

Ο Ευθύμης γίνεται ιδιοκτήτης ενός μπάρ στο Ρέθυμνο. Βέβαια το παρελθόν του τον κυνηγά. Ο Παύλος Βρουλάκης τον επισκέπτεται και του ζητά μια “χάρη”. Να βάψει τα χέρια του με αίμα!

Έτσι λοιπόν ο παλιός καρδιακός φίλος του Παύλου Βρουλάκη αρχίζει έναν ανελέητο πόλεμο απέναντι στους Σταματάκηδες. Άλλωστε χρωστάει πολλά στον άνθρωπο που “ξέβρασε” η θάλασσα.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στον Σασμό: Η έρευνα για τον φόνο του Άγγελου συνεχίζεται και η Καλλιόπη δίνει άλλοθι στον Μαθιό για να τον σώσει, αφού γνωρίζει πως δεν είναι ο γιος της ο ένοχος…

Την ίδια στιγμή ο Παύλος ανακοινώνει στον παπά πως γύρισε για να μείνει και να πάρει εκδίκηση, ενώ η Άσπα με την Μαρίνα και την Αργυρώ είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης μπροστά στην τραγική θέα του πτώματος του Άγγελου στο νεκροτομείο. Ο Αστέρης εισπράττει ένα ερωτικό ενδιαφέρον από τη Στέλλα και αυτό τον φέρνει σε αμηχανία.

Η αστυνομία ψάχνει τον Μανόλη για να καταθέσει, αλλά πριν εκείνος πάει στο τμήμα, εμφανίζεται μπροστά του η Καλλιόπη που έχει μάθει απ’ τον Μαθιό ότι ο Μανόλης είναι έτοιμος να μιλήσει για τον φονιά του Στεφανή..