Τα καλυτερα μας χρονια επεισοδιο 43-44-45

Τα Καλύτερά Μας Χρόνια,Eπεισόδιο 43ο: «Στον αστερισμό του Βαρτάνη»
Η Ελπίδα αποφασίζει να παραιτηθεί από την Ολυμπιακή και να γίνει ηθοποιός, αλλά δεν βρίσκει συμμάχους στην οικογένειά της. Η Παναγιώτα θέλει να επιστρέψει στους Γαργαλιάνους, όμως ο Στέλιος πατάει πόδι και την εμποδίζει. Ο Άγγελος, ως άλλος αντισυνταγματάρχης Βαρτάνης, παρακολουθεί τους δικούς του αλλά και τη γειτονιά και ανακαλύπτει απρόσμενα μυστικά. Η γνωριμία της Ελπίδας με έναν γνωστό-άγνωστο, ταράζει τόσο εκείνη όσο και τη Μαίρη, ενώ ο κυρ Νίκος τσακώνει τον Άγγελο να κλέβει. Ο Παπαδόπουλος κάνει ένα μεγάλο δώρο στον Στέλιο, το οποίο γίνεται αφορμή για συγκρούσεις…

Τα Καλύτερά Μας Χρόνια,Επεισόδιο 44ο: «Έμπαινε Γιούτσο»
Ο Άγγελος αποφασίζει να ασχοληθεί πιο σοβαρά με το ποδόσφαιρο. Την προσπάθειά του πριμοδοτεί η γιαγιά Παναγιώτα, με αντίτιμο να αλλάξει ο μικρός ομάδα. Ο Στέλιος δεν λέει να χωνέψει την προδοσία του γιου του στο «τριφύλλι» και προσπαθεί να τον συνετίσει. Η Ελπίδα ετοιμάζεται να δώσει εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο και η Αντιγόνη ζητάει νομικές συμβουλές από τον Αντώνη, όταν ένα αναπάντεχο νέο αλλάζει εντελώς τη ζωή της. Την ώρα που το σπίτι των Αντωνόπουλων μοιάζει με γήπεδο χωρισμένο σε φανατικούς φιλάθλους, ο Άγγελος, με μια ενωτική κίνηση, δείχνει πιο σοφός από τους «μεγάλους».

Τα Καλύτερά Μας Χρόνια,Eπεισόδιο 45ο: «Το αβγό»
Ο Χάρης, ως νεόκοπος πλούσιος, κάνει δώρα στους φίλους του, που προκαλούν ζημιές στη γειτονιά. Ένα επεισόδιο του «Εκείνος κι Εκείνος» στην τηλεόραση γίνεται αφορμή για μια απρόσμενη περιπλάνηση του Άγγελου στην Αθήνα. Ο Παπαδόπουλος αναλαμβάνει να αναβαθμίσει κοινωνικά τον Στέλιο και του χαρίζει ένα βιβλίο Savoir Vivre. Η Ελπίδα κυκλοφορεί με τον Καραγιώργη κι αυτό γίνεται αντιληπτό από τη γειτονιά. Πάνω που η σχέση του Αντώνη με την Αντιγόνη δείχνει να προχωράει, εκείνος καλείται να διακόψει τις σπουδές του και να υπηρετήσει στον Στρατό. Την ίδια ώρα, ο Άγγελος βρίσκεται μπλεγμένος στην εξέγερση της Νομικής.
Τα καλυτερα μας χρονια επεισοδια