Τα καλυτερα μας χρονια 31-32

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΕΜΠΤΗ 18/02/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 31

Επεισοδιο 31ο: «Η αλανα»
Φθινοπωρο του 1971, και οι Αντωνοπουλοι εχουν μεγαλες αλλαγες στα εργασιακα. Βλεποντας πως το κομμωτηριο δεν προσελκυει πια πελατεια, η Μαιρη με τη Νανα σκεφτονται να το μετατρεψουν σε μια μπουτικ νεωτερισμων. Στο μεταξυ, η Ελπιδα παραιτειται απο την Ολυμπιακη, προκειμενου να ζησει τον ερωτα της με τον Ιαν, ο οποιος αποφασιζει να πιασει δουλεια.

Μονο που ο τροπος με τον οποιο βιοποριζεται δεν θα αρεσει καθολου στους Αντωνοπουλους. Την ιδια στιγμη, ο Παπαδοπουλος, ο οποιος εχει κανει πια δεξι του χερι τον Στελιο στην κατασκευαστικη εταιρεια, συλλαμβανει ενα μεγαλεπηβολο σχεδιο. Να χτισει την τελευταια σπιθαμη γης που εχει απομεινει στη γειτονια: την αλανα που παιζει ο Αγγελος!

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/02/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 32

Επεισοδιο 32ο: «Ο τελευταιος χορος»
Η συγκρουση του Στελιου με τους γιους του, με αφορμη τον αγωνα που εκαναν για να αποτρεψουν το χτισιμο της αλανας, φερνει εναν ταραγμενο χειμωνα στο σπιτι των Αντωνοπουλων. Τα μαθηματα Αγγλικων που παραδιδει ο Ιαν γινονται αναρπαστα στα κοριτσοπουλα της γειτονιας, κανοντας μπουρλοτο την Ελπιδα, που καταλαβαινει πως οταν ο «Μαι Νταρλινγκ» της λεει οτι εχουν μια ελευθερη σχεση, το εννοει!

Την ιδια στιγμη, η Ερμιονη ετοιμαζεται για τον χορο των ηλικιωμενων της ενοριας που διοργανωνει για το τελος της χρονιας ο παπα-Θοδωρας. Το διακριτικο φλερτ ενος συνταξιουχου, που την καλει να τον συνοδεψει στον χορο, της βαζει πολυ καθαρα το ερωτημα που της θετει διαρκως η φιλη της, η Πελαγια: αν καποιος μπορει να ξαναστησει τη ζωη του σε αυτη την ηλικια…