Τα καλύτερά μας χρόνια, Επεισόδια 5 και 6

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΙΤΗ 12/10/2021 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5

Eπεισόδιο 5ο: «Η Έκτη Εντολή»
Ο νόμος περί μοιχείας φέρνει σε αδιέξοδο τον κυρ Γιάννη και την Τούλα, οι οποίοι αποφασίζουν πως η αγάπη τους είναι πάνω από τους νόμους. Ο Μάκης δεν έχει την ίδια άποψη και μεσολαβεί ο Αντώνης, αλλά και ο Στέλιος με τον Δημήτρη για να κατευνάσουν τα πνεύματα. Η Λάουρα εξομολογείται την αγάπη της για τον Δημήτρη στον παπα-Θόδωρα , ενώ η Τζούλια ξεσπάει στον Αντώνη και του αποκαλύπτει πράγματα για τη ζωή της, που εκείνος αγνοεί. Ο παπα-Θόδωρας μάταια προσπαθεί να επιβάλει την Έκτη Εντολή στο ποίμνιό του, αφού όλοι στη γειτονιά δείχνουν να έχουν παρασυρθεί στην παραζάλη του έρωτα.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 14/10/2021 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6

Eπεισόδιο 6ο: «Έφοδος στον ουρανό»
Η Μαίρη κάνει μια σπουδαία γνωριμία για τη δουλειά της και αναζωπυρώνονται τα όνειρά της για υψηλή μόδα και λαμπερές πασαρέλες. Το καφενείο κλείνει και όλη η γειτονιά μαζεύεται στο μπακάλικο, γεγονός που δίνει στον Δημήτρη μια επιχειρηματική ιδέα.
Ο Άγγελος θέλει να πετάξει και ξεκινάει να κατασκευάζει τα φτερά του κι η Ελπίδα ανακοινώνει στον Άλκη πως την προσέλαβαν σε μια ταινία. Ο Αντώνης επιστρέφει σε μια παλιά αγάπη και η σχέση της Λάουρας με τον Δημήτρη παίρνει μια απροσδόκητη τροπή.