Τα καλύτερά μας χρόνια Επεισόδιο 48-49-50-51

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 13/05/2021 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 49
Επεισόδιο 49ο: «Η Βίρνα και οι Δράκοι»
Ο Άγγελος κερδίζει σ’ έναν διαγωνισμό ζωγραφικής κι αποφασίζει να εκφράζει τα απαισιόδοξα συναισθήματά του μέσω της τέχνης. Η Νανά καλείται να πάρει σοβαρές αποφάσεις, που θα επηρεάσουν τις ζωές όλων, ενώ ο Αντώνης μεσολαβεί να βοηθήσει έναν «σύντροφο» παρέχοντάς του κατάλυμα με τη βοήθεια του Δημήτρη. Ο Άγγελος και η παρέα του θέλουν να ξεπεράσουν τους φόβους τους και αποφασίζουν να εξερευνήσουν το σπίτι της κυρίας Βίρνας, γεγονός που τους οδηγεί σε μπλεξίματα με την ασφάλεια.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/05/2021 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 50
Επεισόδιο 50ό: «Ραντεβού στα τυφλά»
Ο Άγγελος κι η παρέα του αποφοιτούν από το δημοτικό κι ανακαλύπτουν πως πλέον θα πηγαίνουν σε σχολείο αρρένων. Αυτή η συνειδητοποίηση κάνει τον Άγγελο να οργανώσει ραντεβού στα τυφλά με το κορίτσι που τον ενδιαφέρει. Κι ενώ τα ραβασάκια πάνε κι έρχονται, ο Αντώνης αναλαμβάνει να συναντήσει την αρραβωνιαστικιά του δεκανέα, γεγονός που έχει απρόβλεπτες συνέπειες για όλους. Ο Νικήτας πολιορκεί την Ελπίδα, ενώ ο Στέλιος και η Μαίρη ανησυχούν για την πορεία της κόρης τους.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/05/2021 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 51
Επεισόδιο 51ο: «Ο μέγας υπνωτιστής»
Μετά την τελευταία του επίσκεψη στο τσίρκο, ο Άγγελος παίρνει την πιο μεγάλη απόφαση της ζωής του: θα γίνει υπνωτιστής! Συνειδητοποιώντας πως έχει το χάρισμα να γοητεύει τους γύρω του, αποφασίζει πως θα τους υπνωτίζει μέχρι να υποκύψουν στις επιθυμίες του. Το ίδιο πάνω-κάτω χάρισμα νιώθει να έχει όμως και η Πελαγία, η οποία, άθελά της, υπνωτίζει τους ηλικιωμένους της γειτονιάς, όπως τελευταία τον Αργύρη, συνταξιούχο αξιωματικό του Στρατού, ο οποίος αποζητεί εναγωνίως την παρέα της. Στη γοητεία του καλοκαιριού του ‘73 που φτάνει, δείχνουν να έχουν πέσει, όμως, όλοι οι Αντωνόπουλοι, μέχρι που έρχονται τα απροσδόκητα μαντάτα της Νανάς, για να τους ξυπνήσουν απότομα…