Τα καλύτερά μας χρόνια: Μυστικά και ψέματα – Ή παπάς ή ζευγάς

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΙΤΗ 30/11/2021

Επεισόδιο 10ο: «Μυστικά και ψέματα»
Δημοτικές εκλογές, ελπίδα για πρόοδο αλλά και ανακήρυξη του ψευδοκράτους, η Μαίρη και η μπουτίκ στα πάνω της, η Ελπίδα απολαμβάνει την επιτυχία του φωτορομάντζου της, ενώ ένα σχολικό κοριτσίστικο λεύκωμα που καλεί τα αγόρια να συμμετάσχουν, φέρνει νέες ταραχές στη μικρή γειτονιά. Τα αγόρια δηλώνουν ανακρίβειες και ψέματα για να εντυπωσιάσουν, αλλά έτσι αποκαλύπτεται το μυστικό του Άγγελου για τη μικρή Σουηδέζα των διακοπών. Ο Άγγελος αντιμετωπίζει τον θυμό της Άννας και μόνο μ’ ένα μικρό ψέμα θα της αλλάξει γνώμη. Ο κυρ Νίκος, απ’ την άλλη, κάθε μέρα εκδηλώνει και περισσότερο το ενδιαφέρον του για την Ερμιόνη. Στο μεταξύ, η Μαίρη, έκπληκτη, βλέπει τον γκρινιάρη Στέλιο να γίνεται πρώτης τάξεως διαχειριστής της μπουτίκ. Όμως, τα μεγαλύτερα μυστικά και τα χειρότερα ψέματα είναι ακόμη μπροστά τους.

Guests: Λίλα Μπακλέση (Αγγελική), Μάνια Γκουργιώτη (Άννα), Λεωνίδας Κουλουρής (Κοντούλας), Ρένα Κυπριώτη (Ναντίν), Δέσποινα Πολυκανδρίτου (Σούλα), Ειρήνη Χαραλάμπους (Μίκα)

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 2/12/2021

Επεισόδιο 11ο: «Ή παπάς ή ζευγάς»
Ο Άγγελος προβληματίζεται για το μέλλον του. Αφού αποκλείσει πολλές δουλειές, αποφασίζει πως θα γίνει παπάς: ούτε πανεπιστήμια, ούτε κλάσματα, άνετα ρούχα κι όλη μέρα στην καφετέρια.Η Μαίρη δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί το θέμα της Νανάς και του Αποστόλη και η Ερμιόνη λέει στον κυρ Νίκο πως δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τις κόρες της. Μια έξοδος, όμως, σε μια ταβέρνα την κάνει να αλλάξει άποψη και να διεκδικήσει το μέλλον της με τον κυρ Νίκο.
Ο Αντώνης ψάχνει για δουλειά, γιατί θέλει να φύγει από το σπίτι, η Ελπίδα δυσανασχετεί με έναν συνεργάτη της, ενώ μια επίσκεψη συνταράσσει όλη την οικογένεια.
Guests: Φωτεινή Παπαχριστοπούλου, στον ρόλο της κυρίας Σωτηροπούλου, και Μαριπέννυ Σταυροπούλου στον ρόλο της Νόνης.