Τα καλύτερά μας χρόνια: ο ΄Αγγελος περιμένει αδερφάκι

Τα καλύτερά μας χρόνια:H Μαίρη μιλάει με ενθουσιασμό για τη γνωριμία της με τον Λουίτζι, έναν Ελληνοϊταλό μόδιστρο που τη βοήθησε στο Παρίσι. Ο Στέλιος ανησυχεί για αυτήν τη σχέση της συζύγου του πολύ και μοιράζεται τις σκέψεις του με τον Δημήτρη.

Την ίδια ώρα, η Δώρα κάνει σκηνές ζηλοτυπίας στον Αντώνη για τη Μάρθα, ενώ ο Μίλτος πιέζει με την αγάπη του την Ελπίδα. Εκείνη αργότερα συναντά τυχαία τη Μαριλένα, η οποία της αναζωπυρώνει το ενδιαφέρον για το θέατρο. Και μέσα σε όλα, η Μαίρη ανακοινώνει στον Στέλιο την προσεχή άφιξη του Λουίτζι.

Το σκάνδαλο του Αγίου Πρεβέζης αναστατώνει τη γειτονιά. Παράλληλα, η Μαίρη κάνει όνειρα για ατελιέ στη Μύκονο και ο Στέλιος ακόμα μία φορά νιώθει  παραγκωνισμένος.

Η Νανά, πάλι, έχει πάρει την απόφαση να μάθει να οδηγεί παρά τις αντιρρήσεις του Δημήτρη και η Ερμιόνη δίνει τα φυλαχτά και τα κοσμήματά  της στις κόρες της και τις συμβουλεύει να είναι αγαπημένες.

Στο μεταξύ, ο Αντώνης συναντά αναπάντεχα τη Μάρθα και η Δώρα τους βλέπει μαζί. Τέλος, η Αργυρίου παίρνει οριστικές αποφάσεις και τις ανακοινώνει στον Στέλιο, ενώ η Μαίρη μαθαίνει κάτι που αλλάζει δραστικά τη ζωή όλων τους, ότι είναι έγκυος.