Τα καλύτερα μας χρόνια: Ο Στέλιος μετακομίζει σε τροχόσπιτο!

Τα καλύτερα μας χρόνια επόμενα επεισόδια: Ο κυρ Νίκος εγκαθιστά τηλέφωνο στο σπίτι, προκειμένου να μπορεί η Ερμιόνη να μιλάει με την Πελαγία. Την ίδια ώρα, ο πατέρας της οικογένειας Αντωνόπουλου να κατοικεί πλέον σε ένα τροχόσπιτο. Παράλληλα, η είδηση πως ο Αποστόλης αφήνει ένα μέρος της διαθήκης του στη Νόνη προκαλεί αναταράξεις στη Νανά και στον Δημήτρη.

Από την άλλη, ο Παπαδόπουλος δελεάζει τον Στέλιο με το ταξίδι στη Ρωσία, ενώ ο Άγγελος προσπαθεί να πείσει τον πατέρα του να γυρίσει. Λίγες ημέρες μετά, η Μαίρη φεύγει τελικά για Παρίσι.

Συνάμα, ο Άγγελος ανησυχεί για το μέλλον του μετά το σχολείο αλλά και για την εξέλιξη της σχέσης του με την Άννα. Στο μεταξύ, ο Στέλιος εξακολουθεί να μην ενδίδει στις προκλήσεις της Αργυρίου.

Λίγες ημέρες αργότερα, η Μαίρη γυρίζει σπίτι με παριζιάνικο αέρα αλλά και φουσκωμένα μυαλά. Μαζί της, φέρνει και μια γνωριμία που ταράζει τον Στέλιο.

Κι ενώ ο Δημήτρης νιώθει παραμελημένος από τη Νανά και της ετοιμάζει μία έκπληξη, η Πελαγία επιστρέφει και η Ερμιόνη τής εκμυστηρεύεται τα νέα για την υγεία της. Γκεστ: Στάθης Κόικας, Έμιλυ Κολιανδρή, Σύνθια Μπατσή, Αντώνης Σανιάνος, Νίκος Τσιμάρας, Βασιλική Γκρέκα, Αννέτα Παπαγιάννη.